2777
2789
عنوان

جوشانده روزماری واسه رشدموها

493 بازدید | 35 پست

سلام قشنگا.خوبین؟  

بچه ها من از عطاری  برگ رزماری خریدم،دیروز حسابی جوشوندم،قشنگ رنگ چایی گرفته،ریختم توبطری اسپری... میخایم بزنیم ب موهامون خونوادگی  

بنظرتون تو پرپشتی و رشد قد مو تاثیر داره؟ چن وقت باید استفاده کنیم؟

شما از رزماری یا موارد این مدلی استفاده کردین؟ نتیجه چی شده؟

من ازاین همه مرگ بی گناه،مردنم میگیرد...  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره خیلی خوبه فقط باید چند ماهی پشت هم استفاده بشه که نتیجه ببینی کلا رزماری برای مو خیلی خوبه

هردوروزم باید جشونده رو تازه درست کنی مدت زیادی نمیشه بزاری بمونه

Miiii سابق😐_دختر_شنی سابق😐 گزارش نزن بی فانوس خط ندارم دیه😒اسم کاربری ها یادم نمیمونههههه😶۹ماه🌑 تو آب🌊بودیم….بعدش تو هواییم☁️…..بعد میمیریم میریم تو خاک⚰️…..خو تابلوعه بعدش آتیشه🔥دیگه 😐👐🏻 خدایا دستمال🧻 که هیچی… کل زندگی من زیر درخت آلبالو🍒گمشده…تو بگو بهشت کدومه اصن تو این زمین بهشت کجا بود…. ۱۲ آذر ۱۴۰۱ قلبم از جا در اومد💔🥀
چ خوب... موهات رو خشک نکرد گلم؟

نه زیاد البته من جنس موهام بشدت چربه 

شازده‌کوچولو‌پرسید:‌ -آدمایی‌که‌تنهان‌تو‌تنهاییشون‌کجا‌میرن؟ روباه‌گفت: -توخودشون واینو‌بار‌ها‌از‌عمق‌وجودمون‌حس‌کردیم🕴️!
اره خیلی خوبه فقط باید چند ماهی پشت هم استفاده بشه که نتیجه ببینی کلا رزماری برای مو خیلی خوبه هردو ...

جدی؟؟؟ من ی عالمه درست کردم پس کم کم درست کنم اره؟ چن روز ی بار برنیم خوبه بنظرت؟

نه زیاد البته من جنس موهام بشدت چربه 

بعد ی سوال شما پوست سرتون چرب بود شدره چرب هم داشتین؟میخام ببینم اگه داشتین شوره رو هم کم میکنه یا نه؟

[QUOTE=272585310]اگه  ریزش مو قطع بشه یا کم بشه  مو پرپشت میشه یا ربطی نداره[

چون من فر ۶ ماهه کردم افتضاح موهام میریخت. گفتم دیگه کچل میشم ولی با دو سه بار زدن موهام ریزشش کلا قطع شد 

برا همین مدام استفاده نکردم که ببینم ایا تاثیری  برای پر پشتی داره یا نه 

شازده‌کوچولو‌پرسید:‌ -آدمایی‌که‌تنهان‌تو‌تنهاییشون‌کجا‌میرن؟ روباه‌گفت: -توخودشون واینو‌بار‌ها‌از‌عمق‌وجودمون‌حس‌کردیم🕴️!