2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه همه ندارن؟🤔

اره فقط خوب و بد داره بعضیا زندگیشون مختل میشه من همیشه بی حوصله بزور از خواب بیدار میشدم  رفتم پیش ی امامزاده سید اونجا گفت همزاد بد داری که قدیمی هست دعا بهم دادن الان خیلی سبک شدم دیگه بی حال نیستم

اره فقط خوب و بد داره بعضیا زندگیشون مختل میشه من همیشه بی حوصله بزور از خواب بیدار میشدم  رفتم ...

جدی؟؟؟؟؟ یعنی میگی بخاطر اینه 😐🤔

پیامتو نمیخونم تا چشمت دربیاد😛

حتما رعایت نکرده بمن دعایی که داد گفت همش همراهت و اینکه سالی یبار بازم میای تجدید بشه

به منم یک دعا داد که تا آخر عمر همراهم باشه اما بعد چندسال با لباسام تو ماشین لباسشویی شسته شد واون بنده خدا هم فوت کرده،خداروشکر ازم همچنان دوره و انشاءالله دیگه هیچوقت سمتم نیاد