2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه کسی میخوادکمک کنه ی خانمی اینجابود میخواست وچن وقتیه بیچاره سراین موضوع تعلیق شدن من اونودارم

دوستان من خانوم هستم خواهشااشتباهی نگیرین هرکاری کردم نتونستم اسم کاربریم عوض کنم
اگه کسی میخوادکمک کنه ی خانمی اینجابود میخواست وچن وقتیه بیچاره سراین موضوع تعلیق شدن من اونودارم

نمیدونم کدوم کاربر بود فقط شماره حسابشو یه لحظه دیدم ب اسم صالحی بود 

نمیدونم کدوم کاربر بود فقط شماره حسابشو یه لحظه دیدم ب اسم صالحی بود 

نه این خانومی که میگم بیچاره خجالتی بودوهست لباس زمستونی میخواست برای بچه هاش حتی کهنه تعلیق شد 

دوستان من خانوم هستم خواهشااشتباهی نگیرین هرکاری کردم نتونستم اسم کاربریم عوض کنم
5029081031720630 فکرکنم صالحی بود  به نظرتون راست میگن؟

نه اینجامیگن کمک نکنین ولی من خیلی وقته اینجام اون خانوم که میگم واقعا نیازداره 

5029081031720630 فکرکنم صالحی بود  به نظرتون راست میگن؟

نمیدونم راست میگن یا ن بجون امام حسین قسم خورده بود .ب احترام قسمش کمک میکنم من فرقی نداره دارا باشه یا ندار .شاید واقعا راس بگن شایدم الکی بگن و بگن کلاهبرداری کردیم من ب احترام اسم امام حسین کمک میکنم بهش

نمیدونم راست میگن یا ن بجون امام حسین قسم خورده بود .ب احترام قسمش کمک میکنم من فرقی نداره دارا باشه ...

وآقا احسنت ب شما بیچاره ی خانمی اینجازیارت عاشورا و...میخوندکارشو تبلیغ میکردومیگف نیازمالی شدید آرم وحتی برای پسرهای توتاپیکی دیدم گفت کاپشن کهنه میخوام کسی داره بده رفتن زودی گزارش دادن تعلیق شد