2777
2789
عنوان

خانومایی که شوهر بددل دارن

242 بازدید | 24 پست

شوهراتون ب بیرون رفتنتون گیره نمیزاره تنها برید 

و اینکه شوهراتون فقط به شما این گیرای مزخرف و میدن یا ب خواهر مادرشونم کار دارن ؟

میخوام ببینم غیرتیه یا بددل شوهرم 

اگر امضامو میبینی برای سلامتی امام زمان سه تا سوره اخلاص بخون💜💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکیش همین الان ور دلم خوابیده فقط بلده ب من و خالش گیر بده خواهرش با موی باز می‌ره خیابون ب من میگه حتی جلوی کاپشنی که از رو مانتو پوشیدی ببند 😒😒😒😒حالا باز خالشم هیچی هرجا دلش میخواد می‌ره اونم حتی می‌ره سرکار ولی من بدبخت ن اجازه ادامه تحصیل دارم نه کار فقط باید صبح تا شب بشینم ور دل مامان و ابجیش حتی حق ندارم برم برا خودم خرید 💩💩تو این زندگی

بددله شوهرت

غیرت ب این چیزا نیس بد تعبیرش کردن برامون

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
یکیش همین الان ور دلم خوابیده فقط بلده ب من و خالش گیر بده خواهرش با موی باز می‌ره خیابون ب من میگه ...

اخ وایی ینی نامزد منم اینجوری میشه؟؟؟

عزیزم چرا خالش

خب هنوز ک نشونم

مشخص میشه . اگه فقط مشکلش اینه که دوست نداره تنها بیرون بری اره غیرتیه و از دوست داشتنشه . ولی اگه گوشیتو نگاه میکنه یا چیزلی دیگه گیر میده بددله آره حواست باشه 

گَر نگهدار من آنست که من میدانم،🌹شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌾
ای وایی خوب نمیشن؟

نه 

مگررررررر با تراپی

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
مشخص میشه . اگه فقط مشکلش اینه که دوست نداره تنها بیرون بری اره غیرتیه و از دوست داشتنشه . ولی اگه گ ...

اره اینستامو از گوشیش چک میکنه حق اینکه پسر فامیل فالو کنم ندارم 

و اینکه برا خاهر مادرش اصلا اینطور نیست ابجیش ارایش کنه چیزی نیس سرکار بره چیزی نیس برا من زشته

نه  مگررررررر با تراپی

ای خدا چیکارش کنم الان همیشه مادر خواهرش بیرونن پ چرا ب اونایی هیچی نمیگه البته  ده سال بزرگتره 

اره اینستامو از گوشیش چک میکنه حق اینکه پسر فامیل فالو کنم ندارم  و اینکه برا خاهر ما ...

بددله عزیزم و شکاک . حواست باشه فکراتو بکن قشنگ چون وارد زندگی بشی خیلی شرایطت سختتر میشه 

گَر نگهدار من آنست که من میدانم،🌹شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌾