2777
2789

سلام من تو تاپیکا میبینم که همه از میزبان انتظار چند مدل غذا دارن و خودشونم چند مدل غذا میپزن با انواع ژله و دسر و شیرینی و کیک و .... واس مهمون تو شهر ما معمولا اینطور نیست یعنی تو اطراف من همیشه مهمونیا یک مدل غذا بوده با مخلفات بنظرتون این زشته؟ یعنی وقتی ادم مهمون داره حتما باید چندین مدل غذا بپزه چند مدل دسر بذارنچه خب با اضافش چه میکنید مگه ادم میره مهمونی که فقط بخوره؟یا اکثرا قپی میان و این کارا رو نمیکنن

برای تعجیل در فرج و سلامتی امام‌زمان (عج)صلوات🌹

ما حداقل دو مدل داریم همراه با سالاد و دسر 

هرکی تو فامیل و غریبه و اشنا رفتم خونه اش

از اونایی که تاپیک میزنن و نظر مخالف خودشونو قبول ندارن انقدر بدم میاد😒یا اونا که نظر مخالفتو بشنون جنگ راه میندازن تو کامنتا

ی مدل نه ولی من همیشه کلا دو مدل درست میکنم اگ وقت کنم سوپ یا اش دوغم میپزم گاهی  بیشتر از این نمیپسندم

❤DaYaNa❤   من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده  ∆              ❤خدا❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما حداقل دو مدل داریم همراه با سالاد و دسر  هرکی تو فامیل و غریبه و اشنا رفتم خونه اش

حداقل؟خدا قوتتون بده هم از نظر زحمت هم هزینه تو این گرونیا

اتفاقا ساده بهتر و معقول تره  همین چند مدل غذا و چشم و همچشمیا رفت و آمد ها رو کم کرده قبلاً چ ...

بنظر من هم اسراف هم چشم و هم چشمی بقولت رفت و امدا هم کم میشه کسی هم که نمیتونه از نظر مالی یا خودشو تو فشار میذاره یا باید قطع ارتباط کنه

حداقل؟خدا قوتتون بده هم از نظر زحمت هم هزینه تو این گرونیا

والا ماهم اکثرا یه نوع مگه پاگشایی یا مهمون غریبه بشه دو نوع فقط سالاد و نهایت ژله این دیگه اوج خرج کردنمونه

از نشانه های روشنفکری در نی نی سایت:۱-نگاه نکردن برنامه های تلویزیون ایران۲-داشتن دین انسانیت۳-کار نکردن در خانه پدرشوهر۴-به من چه به توچه۵-ازدواج نکردن به روش سنتی۶-نیاوردن بچه و نگهداری از سگ و گربه بجای بچه۷-خطاب کردن کسایی که ۱بچه بیشتر دارن با عنوان بی کلاس و بیفکر۸-قبول نداشتن مسائل دینی ولی فتوا دادن به کسایی که کاشت ناخن و مژه دارن که نماز دلی بخون قبوله (تو که اصلا نمیدونی چی به چیه چرا الکی حکم میدی؟ مهم دله چیه؟ پس آداب و احکام چی!!!قانون قانونه...رعایتش همه جا واجب...توی رانندگی یه میلی متربرو رو خط عابر پیاده بزن به یکی دیه داره چون تو قانون رو رعایت نکردی ...تو فوتبال گل میزنن افساید باشه مردوده....حالا رسید به قانون های دین رعایتش میشه الکی و سختگیری!!!!همه هم از دم میشن مجتهد و مبلغ...کسی هم بگه حرفتون اشتباهه میگین مغزتون زنگ زده 
منم دو مدل درست میکنم با ژله و سالاد و چند تا چیز دیگه اونم به خاطر دل خودم چون عاشق آشپزی و مهمونی ...

افرین که انتظار ندارید

بستگی داره مهمون کی باشه

بعدم یه مدل غذا فوقش حالا در کنارش غذای نونی ای مثل کشک بادمجون

ژله و سالاد باقی مخلفات هم هست

بعدم چرا زشت باشه؟

هر چقدر در توانته

برام صلوات بفرستید که به هدفم برسم🌸🤍امیدوارم تویه ناامیدی خدا خودش دلتونو با یه بهونه ی کوچیک شاد کنه🫂💙