2777
2789

ما طرح فرسوده بهمن موتور ثبت نام کردیم سری قبل بعد تو قسمت نتایج قرعه کشی نوشته بود واحد سرایط تشخیص داده شدین زنگ زدیم ب شرکت چند بار..ب خیلیا نشون دادیم گفتن برنده شدین..ماشینمونو همه چی شو دراوردیم تحوبل دادیم حوالم فروختیم پولشو دادیم ماشبن جدید بعد یماه امشب اتفاقی رفتم تو سایت تو قسمت نتایج قرعه کشی همون پیام هست ولی تو قسمت لیست قرعه کشی نوشته برنده نشدید😞

خدایا امسال حتما خونه دارمیشم..خونه ای طبقه وسط با دوتا اتاق خوابو.....خداجونم دوستت دارم🏢🏤🏤🏤🏤

سلام بچه ها😘

گره کور افتاده توو کار نامزدم، واسش70هزار مرتبه سوره حمد نذر کردم تا الان نزدیک48هزارتاشو فرستادیم💌

اگه شرایطشو دارید ممنون میشم به نیت مشکلاتش سوره حمد بخونید(حتی یه دونه هم کفایت میکنه نیازی نیس تعداد زیاد باشه ،شاید خدا صدای یکنفرمون رو بشنوه، ومیگن دعا در حق دیگران زودتر جواب میده🪄🥲)

اسم نامزدم احمد🙏

الهی که توو اولین زمان ممکن، تووزندگی تک تکمون یه معجزه بشه و خدا تنهامون نذاره🤲🌷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام بچه ها😘 گره کور افتاده توو کار نامزدم، واسش70هزار مرتبه سوره حمد نذر کردم تا الان نزدیک48هزار ...

عزیزم براش پنج بار خوندم انشالله بخت باهاتون یار میشه

خدایا امسال حتما خونه دارمیشم..خونه ای طبقه وسط با دوتا اتاق خوابو.....خداجونم دوستت دارم🏢🏤🏤🏤🏤
به نیت پنج تن آل عبا پنج بار خوندم انشالله که زودتر حاجتت رو میگیری عزیزم.

خیلییی ممنونم عزیز دلم..ممنون از مهربونیت .. بخدا دلم داره میترکه😭