2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دپرسم 

وزن اولیه:۷۰ وزن هدف:۶۰  وزن فعلی: ۶۴ ددلاین: عید ۱۴۰۲شروع رژیم:۲۳دی۱۴۰۱    توی کتاب پلنگ های کافکا نوشته بود: "از خودم شرمنده شدم وقتی فهمیدم زندگی یک جشن بالماسکه بود در حالی که من با چهره واقعی ام در آن حاضر بودم..."

برو بخواب قشنگم اینم یادت باشه حتی اگ تو عروسیت فهمیدی اشتباه کردی همه چیزو ول کن برو بگیر رو تختت بخواب♥️🌱هیچی مهم نیست تو این دنیای فانی

قول میدم ب خودم این کاربریمو ب فنا ندم🌱♥️😐😂✌️🥺
درس داره روانی میکنم. انتخاب واحدم مهلتش تموم شده. انتخاب واحد نکردم😢😢😢

کاش جای تو بودم فکر  دانشگاه داره منو میکشه دلم میخواد قبول شده بودم و این عذاب تموم شده بود

وزن اولیه:۷۰ وزن هدف:۶۰  وزن فعلی: ۶۴ ددلاین: عید ۱۴۰۲شروع رژیم:۲۳دی۱۴۰۱    توی کتاب پلنگ های کافکا نوشته بود: "از خودم شرمنده شدم وقتی فهمیدم زندگی یک جشن بالماسکه بود در حالی که من با چهره واقعی ام در آن حاضر بودم..."

وای منم نگرانم که استادمون چه نمره ای داده به یکی از درسای سختم میترسم مشروط شم خدایی نکرده

♡یه دختر قوی و جنگجو ام🌸💕 ▪︎کتاب خواندن📚 ▪︎رسیدگی به خود💄👒 ▪︎عاشق خرید😂🛍  ▪︎دانشجو 🎓   ▪︎تهران📍
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز