2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما نزدیک مادرشوهرم زندگی میکنیم

طوری که تقریبا ۵ روز در هفته پیششیم

منم سعی میکنم رسمی باشه 

اما جاریم همه جور شوخی میکنه باهاش

همسرم خیلی مادر دوسته ،از طرفی به خانواده من هم خیلی خیلی اهمیت میده ،دوست داره منم صمیمی باشم اما شخصیتم اونطوری نیست

مثلا نیرسه خونه بابا و مامانمو بوس میکنه اما من نمیتونم

وای خدا مادر شوهر منو نصیب گرگ بیابون نکنه یک روانی به تمام معنا از مجبوری باهاش زندگی میکنم غذا دریت میکنم نمیخوره بعد از اینکه غذا تموم میشه میاد نون خالی میخوره مدام متلک و اخمه خودم روانی شدم از دستش پیر دارم میشم 

سرد و از روی اجبار دوست نداره یه آب خوش از گلوی من و جاریم پایین بره. مدام در حال تحریک شوهرامونه

واقعا؟نه مادرشوهر من فقط دوست داره همیشه بچه هاش پیشش باشن حتی تو مسافرت

واقعا؟نه مادرشوهر من فقط دوست داره همیشه بچه هاش پیشش باشن حتی تو مسافرت

مادرشوهر من توقع داره تو هر مسافرتی همراه ما باشه😐 روز مادر کنار اونا بودیم.. الان اومدم شهر پدر و مادرم.. زنگ زده توپ و تشر که چرا برای روز پدر نیومدید... خب لامصب من پدر و مادر ندارم؟!

مادرشوهر من توقع داره تو هر مسافرتی همراه ما باشه😐 روز مادر کنار اونا بودیم.. الان اومدم شهر پدر و ...

ماددشوهر منم تو هر مسافرت انتظار داره بیاد خیلی سخته درک میکنم

اما توپ و تشر اصلا نمیاد فقط تو قیافش ناراحتی میباره