2777
2789
عنوان

شیر بز برای نوزاد ۶ ماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 2073 بازدید | 28 پست
دیروز با بسکوییت دادم به پسرم خوب بود خوشش اومد خورد  ولی چون خیلی چرب بود و سنگین دو سه قاشق ...

باشه ممنونم😊، من میخوام بجوشونم و چربیش رو بگیرم وبا آب قاطی کنم، توکل بخدا♥️

من چون دیابت باردای  داشتم اخر هشت ماه سزارین کردم  شیر نداشتم که به بچم بدم شیر خشک دادم بهش سازگار نبود چون به پروتئین گاوری حساس بود یکی از فامیلا  که شیراز بود گفت که من هم اینجوری شدم به بچم شیر بز دادم گفتم مگه میشه بچه من فقط هفت روزشه گفت دکترم من که یک پروفسور و الان حدود هشتاد سالش هست که اسمش  دکتر صمیمی در شیراز گفته حتی به بچه سه روزه هم میشه داد  ایشون به هم مادرانی که شیر ندارند یا شیرشون کمه یا بچه دو قلو دارند  حتی  تا جایی که امکان دارد شیر خشک توصیه نمی کند توصیه جدی دارند که مادار نترسند شیربز به بچه هاشون بدن  من  از همون یک هفته ای شیر بز دادم و خدا را  شکر برای من یک موهیت الهی بود بچم نسبت به همسالانش از هرجهت رشد ، وزن  و سیستم ایمنیش بهتر است . شیربز چربیش کمه خیلی سبکه  و مشکلی  در هضم برای نوزاد حتی سه روزه ایجاد نمی کند . البته هر شیر بزی نه  شیربز بسته بندی و دام چرا آزاد مناسب نیست فقط بزهایی که در مزرعه بخصوص سانن که چربی کمی دارند فوق العاده است . البته من شیر از مزرعه شیر بز مروگل  دکتری در شهریار گرفتم بسیار معتبر است .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما بچتون چه کارایی میکنه؟چهار دست و پا میره؟ بای بای و دست زدن؟

۹ ماهشه 

تازه سینه خیز میره 

چهار دست و پا که هیچی هنوز نمیتونه خوب بشینه بعد چند ثانیه میوفته🥴😁تنبله تنبل

اره دست میزنه و بای بای میکنه

شما بچتون چند ماهشه؟ چیکارا میکنه؟ 

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
۹ ماهشه  تازه سینه خیز میره  چهار دست و پا که هیچی هنوز نمیتونه خوب بشینه بعد چند ثانیه ...

۵ تا دندون داره، دوتا دیگه ام داره در میاره

از ۵ ماهگی شروع کرد دندون در اوردن 😒

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
۹ ماهشه  تازه سینه خیز میره  چهار دست و پا که هیچی هنوز نمیتونه خوب بشینه بعد چند ثانیه ...

دخترمنم سینه خیز میره میشینه . بای بای گاهی. ماما میگه گاهی. ب ب جدیدا میگه بی صدا‌ . آم ام. دست نمیزنه. حالت چهاردست وپا میگیره ولی نمیره. خیلیم لاغره

دخترمنم سینه خیز میره میشینه . بای بای گاهی. ماما میگه گاهی. ب ب جدیدا میگه بی صدا‌ . آم ام. دست نمی ...

پسر من میگه بابا هر کاریش میکنم ماما نمیگه فقط بابا و بوبا میگه😁

چند کیلوعه مگه؟ پسر من ۸ و ۲۰۰ بود با لباس همین چند روز پیش بردمش دکتر 

نگران نباش هر بچه ای متفاوته یه جوره، یکی زودتر راه میوفته یکی زودتر حرف میزنه 

به جای استفاده از مواد شیمیایی بهتره شیر بز رو امتحان کنید بهترین ماده غذایی دنیاست خیلی خاصیت داره و بهترین دارو برای بسیاری از بیماری هاست حدود نود و شش درصد املاح و مواد معدنی  و ویتامین داره برای الرژی و دیابت و فشاره خون مثل معجزه میمونه اگر گوشت بز رو با شیر بز مصرف کنید برای نازایی بهترین شفاست اگر دنبال شیر بز هستید مزرعه بز مروگل ذو تو‌گوگل سرچ کنید

سلام اتفاقی تاپیک تو دیدم دوست خوبم بچه ها دو سه روز اول که شیر خشک مخصوص میخورن دوست ندارن ولی از روز سوم عادت میکنن بهش بده عادت میکنه 

من به آرزو هام قول رسیدن دادم❤️
سلام اتفاقی تاپیک تو دیدم دوست خوبم بچه ها دو سه روز اول که شیر خشک مخصوص میخورن دوست ندارن ولی از ر ...

سلام عزیزم ممنون وقت گذاشتی ولی بچه من دیگه اصلا شیشه ام نمیگیره 🤕😬😁

سلام من بر اساس تجربه شخصی میگم هیچ چیزی در دنیا مثل شیر بز نیست بخصوص برای کودکان چون شیر بز کاملا شبیه شیر مادر هست و حتی از شیر مادر هم مفید تر چون حدود 96 درصد املاح و ویتامین و مواد معدنی داره و در درمان خیلی بیماری ها مفیده بخصوص الرژی کودکان و نوزادان الرژی به پروتین گاوی و لاکتوز کم خونی، فشار خون، دیابت، نقص سیستم ایمنی ، اسم، برای وزن و رشد نوزادان و کودکان کم وزن و حتی برای نازایی بهترین ماده غذایی برای نوزادانی که غذای کمکی رو شروع کردن و بهترین جایگزین شیر خشک هست اگر مادر باردار از شیر بز استفاده کنه احتمال گرفتن الرژی در نوزادش کم‌میشه کافیه یه سرچ تو گوگل کنید اگر تهران هستید، شیر بز هم برای بزرگسالان هم‌کودکان در بسیاری از بیماری ها شفاست بخصوص در درمان بیماری اسم و اثرات مخرب برای تهیه شیر بر مزرعه بز مروگل رو تو گوگل سرچ کنید ادرس یه مزرعه میاد که فصلها شیر بز داره در محیطی کاملا

سلامتازه امروز تهیه کردم میخوام یه دو قاشق بهش بدم ببینم چطور میشه چون دهنش قبلا آفت زده بود و هنوز ...

سلام خوبید؟میخواستم بدونم شیر بز به نوزادتان دادید چند ماهه بود واینکه تاثیرش چطور بود؟

سلام خوبید؟میخواستم بدونم شیر بز به نوزادتان دادید چند ماهه بود واینکه تاثیرش چطور بود؟

سلام مچکر

بله بهش میدادم فکر کنم ۷ یا ۸ ماهه بود

خوب بود هم این که طبع خنکی داشت برا اگزما ها و حساسیت های پوستیش ،هم این که عادت کرد و اشنا شد به شیر خوردن 

ولی تا یک سالگیش حساسیتش پروتئین گاویش خوب نشد،بعد یک سال خوب شد