2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون مهربونی عزیزم منم دلم واسه خواهرشوهرم میسوزه همه س مریضه با خاطر کارایی که میکنه هیچکس دوستش ند ...

دقیقا آفرین 

من خودم بارها شده بع شوهرم گفتم عیب ندارع به آبجی هات ی زنگ بزن ولی می بینم نه اینقدر بیشعورن فقط مواقعی که کار دارن 

بهش زنگ میزنن گرچه شوهرم کاری براشون انجام نمیده باز از رو نمیرن 

می‌دونی آدم مریض نیست 

من به خدا الان خواهر شوهر کوچیک کوچیکم زنگ بزنه همین الان مشکل براش اومده باشه میرم واسش جونمو میدم یطوری نه پشت کسی حرف میزنع نه دل می‌شکنه بار ها شده همسرم قربون صدقه ام می‌ره میگه ای خدا ننه قربون دو تاتون برم خب چرا با اون درگیر نیستم پس به خدا آدم مریض نیست احترام ببینه احترام میزارع هزار برابر 

وقتی مردم واضحا تو چشمت و جلوی اونا میگن تو نیا اون بیاد بدون اینکه اصلا لحظه ای کارتو دیدا باشن

مریضا؟؟

حتما خودشون یه گیری دارن بیخیال خودتو اذیت نکن دیگه آخه ارزششو داره بخاطر اینجور آدما خودتو ناراحت کنی الان اونا تو خونه خودشون خوشن بعد تو نشستی غصه ی بیشعوری اونارو میخوری ؟خودتو جمع کن نذار زندگی کوفتت بشه سعی کن همیشه بهتر از قبل باشی اینا هم یه مشت حسودن  فقط تو محل کار نه ، همه جا از این آدما پیدا میشه تو که نباید کم بیاری نباید که ببازی

بخدا مادر شوهرم پیش فامیل راه میوفته و مداوم از بدگویی من میگه هرچی هم به شوهرم میگم اصلا انگارنه ان ...

مادرشوهر منم همینطوره ولش کن آدم حسابش نکن حالا بدگویی کنه چی میشه ؟ اونایی که باید بشناسن میدونن تو چه آدمی هستی 

بعدشم فامیل شوهر غریبه ان بهترین عروس دنیا که باشی اگه مادرسوهرت حرفی بزنه و بدونن داره الکی میگه پشت سر ممکنه بهش بگن ولی تو روش میکن حق با توئه و پشت اونو میگیرن نه تو 

اگه هم بخوان قضاوت کنن به خودت میگن ما میدونیم تو درست میگی و حق با توست ولی تو بزرگی کن و کوتاه بیا اون بزرگتره و مادر

اینا رو من تجربه کردم حتی مادربزرگ شوهرم گفت میدونم عیب از دخترمه ولی تو باید کوتاه بیای تو خوب بودی همیشه الانم خوب باش 

پدرشوهرمم گفت میدونم مقصر زن و دخترمن ولی تو بزرگی کن و کوتاه بیا 

منم فهمیدم اگه طلا بگیری سر تا پاشونو آخرش فامیل شوهر غریبه هایی هستن که به واسطه ی ازدواج باهاشون به اجبار در رفت و آمدی ،پس توقع دوست داشته شدن نداشته باش چون به طور واقهی دوستت ندارن

خدایی نکرده یه بلایی سرت بیاد از فردا دنبال زن برا پسرشونن

بله فکر خوبیه سپاسگزارم از راهنماییتون

عزیزم نگاه نمیکنن چیه ،پست اگه آدرست معتبر نباشه اصلا ارسال نمیکنه 

حالا سما برو تو باجه به خود مسئولش بگو میخوای چنین کاری بکنی ببین پیشنهادش چیه 

خودشون راهنماییت میکنن