2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ارتباط برقرار کن مجازی ببین اصلا میخوادت؟ 

ببین ارتباط داریم فقط میدونی چی اذیتم میکنه من خیلی زیاد بهش وابسته شدم در واقع خیلی عاشقش شدم اون با محبت و خوبه اما من بیشتر عاشقم فکر میکنم

بخدا مادر شوهرم پیش فامیل راه میوفته و مداوم از بدگویی من میگه هرچی هم به شوهرم میگم اصلا انگارنه ان ...

خدا کمکت کنه عزیزم زبونش بهت بسته شه❤

گاهی وقتا همه ی وجود آدم گریه میکنه،به غیر از ♡چشماش♡ 
😍😍😍 پس با عشق کار کن غلط میکنن اذیتت کنن ایراد بگیرن یا هر چی... تو هیچی از اونا کم نداری اتفاقا ...

وقتی مردم واضحا تو چشمت و جلوی اونا میگن تو نیا اون بیاد بدون اینکه اصلا لحظه ای کارتو دیدا باشن

فکرکنم نمیخواد مرسوله اش بره محل کار یا محل زندگی مخاطبش 

بنظرم اگه کد پستی اشتباه بزنه یا آدرس کلی مرکز پست بده همون توی دفتر پستی میمونه بهش زنگ میزنن بره تحویل بگیره،البته ما پدیا میکردیم بن کد پستی خونه دقیق ولی شهرهایی که روستا بود میرفتم مرکز شهر تحویل میگرفتن

شاید هم آره آخی عزیزم ایرادی نداره  اگر هار نشد باز بهش محبت کن  بازم میگم اگر هار نشد&n ...

چون مهربونی عزیزم

منم دلم واسه خواهرشوهرم میسوزه همه س مریضه با خاطر کارایی که میکنه هیچکس دوستش نداره ولی تا میام باهاش خوب بشم و رو بهش میدم هار میشه

جاریمم اون خراب کرد اینقد از من بهش بد گفته جاریم ولی هیچ وقت پشت سر من حرف نمیزنه خیلی با سیاسته 

حتی شنیدم وقتی پشت سرم حرف میزنن میگه نمیشه یه طرفه قضاوت کرد یا سکوت میکنه

ببین ارتباط داریم فقط میدونی چی اذیتم میکنه من خیلی زیاد بهش وابسته شدم در واقع خیلی عاشقش شدم اون ب ...

اصلا نزار بفهمه خیلی عاشقشی دوستانه ارتباطت رو نگه دار تا خودش حرفشو پیش بکشه لوند باش 

اون نیرو ناامیدی شیطان هست گلم  خیلی از این خواسته ها امتحان الهی هستن ک خدا ایمان ما رو محکم ...

ممنونم خانمی

میخوام همینکارو بکنم حس میکنم شدم یه ادم آواره واقعا نمیدونم زندگی چجوری میگذره شاید خودش راهو نشونم داد