2777
2789
چون تو محیط مردونه کار می‌کنی داری خودتو با اونا مقایسه میکنی دچار این حس شدی تو محیطی شاغل باش ک دو ...

عزیزم اصلا مردونه نیست اصلا کاملا اتفاقی این سری هرکی گرفتن مرد بوده محیطش صبح تت شب با نوزاد تا پیرمرد و پیرزن سر و کار داری کارشم اصلا مردونه نیس

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه بدبختی اگر باش ازدواج کنم که خوشبخترین زن دنیا میشم چون بهترین موجودیه که تو همه عمرم دیدم .اما م ...

پس یکطرفه خودت پیش خودت عاشقی

باز کردن سر کتاب رفع گرفتاری
میشه موقع ارسال یه بسته پستی آدرس مرکز پست رو بدیم و گیرنده بره اونجا تحویل بگیره  نوشتنش چجور ...

آدرس پست رو نمیشه بنویسی ولی یه آدرس نامعلوم بنویس پست میبره دم خونه میبینه نیست زنگ میزنه به طرف 

ایشون بگه خودم میام پست تحویل میگیرم ،یعنی تو پست به صورت معطله میمونه تا ایشون بسته ش رو تحویل بگیره 

فقط حتما شماره تلفن روش بنویس هم شماره خودت و هم اون طرف رو 

خدا خودش کمک کنه بهمون😭😥

بخدا مادر شوهرم پیش فامیل راه میوفته و مداوم از بدگویی من میگه هرچی هم به شوهرم میگم اصلا انگارنه انگار اخرشم میگه اونایی که بهت میگن دروغ میگن خیلی عذاب میکشم

پس یکطرفه خودت پیش خودت عاشقی

نه اونقدر عاشق بوده که کشورش و ترک کرده اومده یک کشور ثلث من و ببینه و بهترین پذیرایی و از من کرده نکفتم عاشقم نیست تو مثل اینکه کل مشکل داری گفتم من بیشتر عاشقم و زود وایسته شدم نمیدونم احساس اون اندازه من هست یا نه ببین من حوصله ندارم لطفا تو من و ریپلای نمن حوصله انرژی منفی تو یکی و دیکه ندارم ممنون 

هر بار ازش چیزی خواستم دعایی کردم نمیدونم چرا همه چی بیشتر خراب شد نمیدونم چرا... فکر کنم یه سالی هس ...

اون نیرو ناامیدی شیطان هست گلم 

خیلی از این خواسته ها امتحان الهی هستن ک خدا ایمان ما رو محکم بزنه 

هیچوقت ناامید نشو 

نترس 

بگو خدا رو دارم 

ب آرزوت هم نرسیدی بگو من خدا رو دارم کمکم می‌کنه یه جوره دیگ 

بخدا صلاح زندگیمون رو اون می‌دونه نه ماها

شروع کن نمازت رو بخون حتما حتما حتما 

شیطون رو لعنت کن . برو سمت خدای خودت 

با خدا باش و پادشاهی کن