2777
2789
بیخیال اونا.... نمیشه ک اونا رو تغییر داد عوضش تو همیشه خوب بمون قوی و. محکم باش  از حقت هم ...

ده روز میجنگم تا بهترینشون باشم بعد با یه حرکت کاملا غیر منطقی به جرم دختر بودنم کلا از رقابت حذف میشم توسط بقیه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه موقع ارسال یه بسته پستی آدرس مرکز پست رو بدیم و گیرنده بره اونجا تحویل بگیره  نوشتنش چجور ...

نه چرا آدرس اونجا .آدرس دقیق شخص رو مینویسی با شمارش با کد پستی و اسم و فامیلش.

ده روز میجنگم تا بهترینشون باشم بعد با یه حرکت کاملا غیر منطقی به جرم دختر بودنم کلا از رقابت حذف می ...

امشب به حدی دلم شکست که فکر کردم خودمو بکشم راحت بشم چون دخترم 

خودم و گول نزدم چون میدونم بدرد نمیخوره دارم دیوونه میشم دوست داشتن که دست ادم نیس

چرا دست ادم به بدبخت شدن بعد فکر کن خوب میشی

باز کردن سر کتاب رفع گرفتاری
بخدا خیلی مشکلات مسببش خود ما هستیم  ب خدا نزدیک نمیشیم  فقط برای حاجات میخایمش  ی ...

هر بار ازش چیزی خواستم دعایی کردم نمیدونم چرا همه چی بیشتر خراب شد نمیدونم چرا... فکر کنم یه سالی هست دیگه نمیتونم نمازم  بخونم میترسم...😞

دلم میخواد دوباره شروع کنم ارتباطمو باهاش قوی کنم ولی نمیدونم چرا نمیتونم انگار یه نیرویی نمیذاره بهش نزدیک شم

چرا دست ادم به بدبخت شدن بعد فکر کن خوب میشی

چه بدبختی اگر باش ازدواج کنم که خوشبخترین زن دنیا میشم چون بهترین موجودیه که تو همه عمرم دیدم .اما مشکل اینکه فکر نکنم اون اینقدر عاشقم باشه که بخواد با من ازدواج کنه

نه چرا آدرس اونجا .آدرس دقیق شخص رو مینویسی با شمارش با کد پستی و اسم و فامیلش.

فکرکنم نمیخواد مرسوله اش بره محل کار یا محل زندگی مخاطبش 

هرسالی که میگذره هدفام بزرگترمیشن!پارسال میخواستم ۴کیلوکم کنم امسال۱۰ کیلو........😂😂😂😂(پاپاراتزی سابقم) کاربرجدید نیستم 😌نمیدونم چراتعلیق شدم😠
نه خیلی خودشو به خواهر و مادرشوهرم میچسبونه و قربون صدقه شون میره و خودشیرینه ،وقتی هم مامان منو جای ...

شاید هم آره آخی عزیزم ایرادی نداره 

اگر هار نشد باز بهش محبت کن 

بازم میگم اگر هار نشد 

من از خواهر شوهرم متنفرم گاهی اوقات عذاب وجدان میاد سراغم ولی وقتی به کاراش فکر میکنم اصن دوست ندارم حتی اسمش روبیارم