2777
2789
انقدر ذات این آدمها بده به خدا من دوست دارم جایی باشم کخ آدمهای خوب باشن دوست باشن اخه پرا چرا اینجو ...

بنظرم توجه نکن بعضیا خیلی حسودن فقط میخوان فکرتو درگیر کنن اذیتت کنن یا اعتماد به نفستو تخریب کنن تو این اجازه رو بهشون نده به دل نگیر اگه بخوای زیاد فکرتو درگیر این آدما بکنی چیزی جز اعصاب خردی برات نداره  ❤ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی منم تو این مدل محیط کار کردم انقد خواستن تخریبم کنن من کارمو درست انجام میدادم ولی متاسفانه با ت ...

اخه چرا من حتی وقتی کارمو درست انجام دادم به جرم دختر بودنم اونا بازم جلو میزنن چقدر من بدبختم اخه چقدر چه انگیزه ای دیگه میمونه برای من

انقدر ذات این آدمها بده به خدا من دوست دارم جایی باشم کخ آدمهای خوب باشن دوست باشن اخه پرا چرا اینجو ...

اسی عزیزم منو حلال کن من هم مشکلم رو تو تاپیکت بزارم بلکه راهنمایی شدم

شوهر مادرشوهر خواهر شوهر بدبختی شوهری که پشت نیست طرف خانوادا هست.زندگی بد .اینده نامعلوم ترس از ادا ...

خدا صبر بده چی گرفتی واقعا که

باز کردن سر کتاب رفع گرفتاری

بیخیال اونا.... نمیشه ک اونا رو تغییر داد

عوضش تو همیشه خوب بمون

قوی و. محکم باش 

از حقت هم دفاع کن

من طب رو فقط طب سنتی و اسلامی میدونم و باهاش درمان میکنم، در غالب موارد طب مدرن رو قبول ندارم... پس لطفا سر طب مدرن با من بحث نکنید.. چون من چیزهایی از طب مدرن میدونم که شما زحمت تحقیق بخودتون ندادین و نمیدونین، در مورد طب سنتی هم باهام بحث نکنید... چون تجربه خوبی از بحث کردن در مورد طب سنتی با بعضی از نی نی سایتیا ندارم. 
بی دلیل بوده ؟ 

نه خیلی خودشو به خواهر و مادرشوهرم میچسبونه و قربون صدقه شون میره و خودشیرینه ،وقتی هم مامان منو جایی ببینه نمیاد سلام کنه یا موقع رفتن از من خداحافظی نمیکنه 

ولی بدی ندیدم ازش ،تازگی یه غمی تو نگاهش هست که به خودم میگم

شایدم چون خرج زندگیشو میدن و شوهرش بیکاره مجبوره اینطوری رفتار کنه حتی مسافرت که میره دوروز که اونجا باشه باید بلیط بگیره واسه مادرشوهرم تا بهشون بپیونده دلم واسش سوخت از خودم ناراحتم 

راستش من از وقتی ازدواج کردم همیشه دلم میخواست خونه دار بشم و تک تک وسایل هام رو قشنگ و مرتب تو خونه ام بچینم تا الان چند تا خونه جا به جا شدم و کلی از وسایل هام شکسته 

تقریبا هفت ساله عروسی کردم دخترم سه سال و نیمه هست ولی الان خونه ای که خریدم تقریبا بیست دقیقه نیم با مرکز شهر فاصله داره الان جایی که هستیم تقریبا مرکز شهره ولی خب اجاره ای (البته همسرم جایی مشغول به کار هستن عصر تا شب که اون خونه دستمونه اجاره نمی‌دیم) ولی خب خانه ساخت قدیم هست یکم نامرتب

الان هم دوست دارم برم تو خونه خودم همه چیز رو قشنگ و نو بچینم از یه طرفی کار همسرم دور میشه،از طرفی اینجا که هستیم برای مهد و مدرسه دخترم امتیاز بهتری داره چون شهر ما هر محله ای که هستی باید تو همون محله بری مدرسه وگرنه خیلیییی شهریه بالاتری میگیرن ،

شاید باورتون نشه هر چی فکر کردم به نتیجه ای نرسیدم شما بگید چیکار کنم

بعد مرکز شهر هم نمیتونم فعلاهااا خونه بخریم ،خونه خودمون هم اجاره آنچنانی نمی‌دن میترسم بدتر خونه نو ساخت رو خراب کنن

اونکه بمن نیازی نداره ولی من منتظرم برا یبارم که شده  نگام کنه

بخدا خیلی مشکلات مسببش خود ما هستیم 

ب خدا نزدیک نمیشیم 

فقط برای حاجات میخایمش 

یا ک چیزه ب نفع ما نیست و‌اون خبر دار و ما نه

مطمعن باش گلم خدا خیلی منتظر ماهاست ک باش دوس باشیم