2777
2789
عنوان

سن استخوانی کم تروخدا کمک کنید

2801 بازدید | 24 پست

سلام خوبین دخترم هشت و سال و نیم سنشه اما قدش ۱۲۶ وزنش هم ۲۶ خیلی ریزه و کوتاهه تو مدرسه هنه دوستاش دستکم ۱۳۰ هستن با وزن سی دکتر بردم سن استخوانی ۶/۵ سال بود فقط مولتی داد همین چه کنم خیلی نگرانم تروخدا تجربه ای دارین بگین

خدايا  اين عزّت  است كه بنده تو باشم، و برايم اين افتخار كافى است كه تو پروردگار من باشى

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی کلاس والیبال خوب معجزه میکنه ی وزنه هایی میبندن ب پا ک خواهر من هر هفته یاسانت داره بلند میشه من خودمم کلاس والیبال رفتم و هورمون رشدم تقریبا صفر بود ینی دکتر هم امید ب قدم نداشت ولی برای منم جواب داده حتماااا تا دیر نشده بزارش یا والیبال یا بسکتبال ولی سنش خیلی مهمه اگ از ی سنی زودتر بزاریش فک کنم تاثیر عکس بده از ی مربی بپرس

خودتون شوهرتون قدتون بلند؟تو خونواده قد کوتاه یا ریزه میزه ندارین؟

من ۱۶۰ شوهرم ۱۷۴ والا کم قد کوتاه نداریم شانس منه همه نوه ها بلندن فقط دختر من باید ریز بشه البته کشیده سمت پدرش فنچن همگی من دارم دق میکنم

خدايا  اين عزّت  است كه بنده تو باشم، و برايم اين افتخار كافى است كه تو پروردگار من باشى

پسر منم خیلی لاغر و کوتاه بود. بلند میشه نگران نباش

کاش بشه من دارم دق میکنم از وقتی دنیا اومد ریز بود تا الان همیشه ریز بوده هرکی میبینه میکه کلاس اوله اما سومه

توروخدااا بهش استرس نده سر قدش چون اونم اثر منفی میزاره روش

متاسفانه دادم خودشش هم ناراحته البته فقط من نیستم انقد میپرسن اوله؟ چقد ریزه هم دوستاش هم بیرون اینم حساس شده

خوبه که.اگه سن استخونیش بالاتر بود بد بود.

نه بابا اینم بده کاش دکتر هورمون مینوشت دق کردم من بخدا

پسر منم خیلی لاغر و کوتاه بود. بلند میشه نگران نباش

کارب کردین براش؟ الان چن سالشه و قدش چقده

خب پس همون نگران نباش ارثیه قدو هیکل دختر ب خونواده پدری میکشه

مادر شوهرم قد بلنده پدرشوهرم مثل شوهرم و برادرا هم نهایت ۱۷۵

متاسفانه دادم خودشش هم ناراحته البته فقط من نیستم انقد میپرسن اوله؟ چقد ریزه هم دوستاش هم بیرون اینم ...

وای ن از این حال و هوا دورش کن من این بلا سرم اومده حتی اگ بعدا قدش بلند شه بازم اعتماد بنفس نداره حتما در اولین فرصت کلاس والیبال بره

خودتون شوهرتون قدتون بلند؟تو خونواده قد کوتاه یا ریزه میزه ندارین؟

نمیدونی چقد سخته همیشه ادم داره غصه میخوره بقیه بچه ها متوسط یا درشت این ریزه و کوتاه خیلی غصه میخورم هرکی هم ازش بچه تر بود الان قدش به این رسیده دکتر هم میبرم هیچی نمیدن بیمحلن