2777
2789
عنوان

شوهرم گفت ب طلاق فکر میکنه

519 بازدید | 30 پست

بچه ها من همیشه رعایت حالشو‌کردمو‌میکنم شوهرم از اول منو دوست داشت و با علاقه اومد‌جلو باهام ازدواج کرد

بعد ازدواج سر خیلی از مسائل اذیتم کرد زجرم داد با همه چیش ساختم و سوختم بخدا پیرم کرد با بی پولیش تا الان که خداروشکر دستمون ب دهنمون میرسه کلا ساختم نمیخوام بگم سر چ چیزایی ولی چن روز پیش بهم گفت همیشه فکر میکنم ب طلاق ب اینکه منو تو تا آخر باهم نمیتونیم بمونیم و جدا میشیم😭

کلا براش مهم نیستم نمونش امشب گفتم بیا ب بچه غذا بده من‌دارم ظرف میشورم اصلا نیومد بچم گریه کرد آخرش خودم‌غذا دادم

چرا  ی سری آدما انقد بی انصافن؟؟ینی خدا ندید ک من چ زجرایی کشیدم الان نباید شوهرمو اونجوری بزنه تو سرش ک آدم بشه؟؟خسته ترینم بخدا گاهی اوقات نمیدونم دیگه چیکار باید بکنم ب کی بگم؟؟از جدا شدن میترسم 

وزن اولیه ۸۷———-وزن الان۸۳——وزن هدف ۶۸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سر چه مشکلاتی تاب اوردی که الان سر غذا ندادن به بچه بریدی من امروز التماس شوهرم کردم یه کم گشک بسابه چون کار ریخته بود سرم فقط گفت گمشو بابا حال ندارم 😂😂😂😂🤪🤪🤪🤪مردا همینن یه مشت گشاد بد دهن بی خیال بابا

از حریصی هیچکس سلطان نشد از قناعت هم هیچکس بی جان نشد ...تمام حسای منفیتو بزار کنار این فرصت فقط یکبار 🥰مگه میشه بدون خوردن زمین پیش بریم  مهم اینه زود بلند بشی خدا حواسش به هممون هست خیلی ساله که خداست کارشو بلده فقط بهش اعتماد کن 

منم ب این نتیجه رسیدم زنهایی ک از اول کوتاه اووندیم از خواسته هایی ک حقمونه،بعدا فرسوده میشیم و بی ارزش...

ایکاش این طرز تفکر که میگن زن باید با همه چی شوهرش بسازه تا زنه خوبی باشه،از اول اشتباه کرده بودن تو مغزمون....

سر چه مشکلاتی تاب اوردی که الان سر غذا ندادن به بچه بریدی من امروز التماس شوهرم کردم یه کم گشک بسابه ...

ببین چ بلاهایی سرم آورده ک سر این چیز کوچیک انقد بهونه گیر میشم🙂

تا حالا شده بری تو ی جمعی همه با شوهراشون عشق و حال کنن شوهر تو مست باشه بیوفته همه بخندن بهش؟؟اینم کوچیکه باز نمیخوام دیگه بگم 

شوهر اسی تحمل نق نداره میخا از سر خودش وا کنه  اینجوری میترسونه

از حریصی هیچکس سلطان نشد از قناعت هم هیچکس بی جان نشد ...تمام حسای منفیتو بزار کنار این فرصت فقط یکبار 🥰مگه میشه بدون خوردن زمین پیش بریم  مهم اینه زود بلند بشی خدا حواسش به هممون هست خیلی ساله که خداست کارشو بلده فقط بهش اعتماد کن 
منم ب این نتیجه رسیدم زنهایی ک از اول کوتاه اووندیم از خواسته هایی ک حقمونه،بعدا فرسوده میشیم و بی ا ...

شده وظیفمون عزیزم ما هیچ حقی نداریم

ببین چ بلاهایی سرم آورده ک سر این چیز کوچیک انقد بهونه گیر میشم🙂 تا حالا شده بری تو ی جمعی همه با ...

بیخیال ابرو اون رفته شوهر منم همینه بخدا همه میگن خدا صبرت بده با این اخلاقش

شوهر اسی تحمل نق نداره میخا از سر خودش وا کنه  اینجوری میترسونه

اصلا ببین رفته واسه خودش خودی شلوار خریده ۱تومن میگم تو خونه نپوش خراب میشه این برا بیرونه از حرص من موقع خواب میپوشه