خودم کم یادم می مونه خواب هامو ولی این آخری خوب یادمه،داشتم به جومونگ آشپزی یاد میدادم،چرااااااا؟؟؟؟؟آخه چرا؟؟؟؟؟!!!!من!آشپزی؟!جومونگ!!!!
رامانوجان روز ۲۲ دسامبر ۱۸۸۷ در تامیل نادوی هند در یک خانوادهٔ فقیر به دنیا آمد. ۱۰ ساله بود که با ریاضیات آشنا شد. این نابغه ریاضی تقریبا بدون هیچ آموزشی به صورت خودآموخته توانست در ریاضیات محض به گونه شگفت انگیزی پیشرفت کند .فیلم، «مردی که بینهایت را میدانست» راوی زندگی وی میباشد. متاسفانه این نابغه بزرگ ریاضی به بیماری سل مبتلا شد و در روز ۲۶ آوریل ۱۹۲۰ در ۳۲ سالگی از دنیا رفت.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خواب یه کوسه سبز رنگو دیدم که تو حیاطمون نشسته بود! 😂😑💔
حالا گفتی یادم اومد،من یه بار خواب دیدم تو دریا بودم وایسادم از ماهیا آدرس پرسیدم بعد یکیشون سیگارشو برداشت و آدرس داد،چطوری زیر اب سیگار میکشید؟؟؟
رامانوجان روز ۲۲ دسامبر ۱۸۸۷ در تامیل نادوی هند در یک خانوادهٔ فقیر به دنیا آمد. ۱۰ ساله بود که با ریاضیات آشنا شد. این نابغه ریاضی تقریبا بدون هیچ آموزشی به صورت خودآموخته توانست در ریاضیات محض به گونه شگفت انگیزی پیشرفت کند .فیلم، «مردی که بینهایت را میدانست» راوی زندگی وی میباشد. متاسفانه این نابغه بزرگ ریاضی به بیماری سل مبتلا شد و در روز ۲۶ آوریل ۱۹۲۰ در ۳۲ سالگی از دنیا رفت.
بخدا آدم یه خوابایی میبینه پشماش میریزه از حجم طنز بودنش😂🤕
دقیقا،اصلا من زیر آب ادرس کجا رو میخواستم!!!