2777
2789
عنوان

این لباسه قشنگه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 27 پست

ارع قشنگه

خستم از جماعت زنده‌کش مرده‌پرست! اما برای رفتن بلیطی گران تر از ماندن نیاز است. گاهی آنان که می مانند،بلیط و پای رفتن نداشتند؛ وگرنه می رفتند.  آقای قاضی ما یه بیماری مادر زادیه لاعلاج داریم : به هرکی می رسیم فکر می کنیم آدمه :)  ما بد نبودیم ، بلد بودیم دنیا مارو نمیخورد!    ما تُنگ بودیم ، اگه دریا بودیم که ماهی‌مون نمی مُرد!   نزا توی دلت سَردی بشینه ،گُل من | نزا اَشکاتو هر کی ببینه ،گُل من | نزا اینا واست نقش بازی کنن ،گُل من | نزا دنیاتو نقاشی کنن ،کُل شهر     میگن قلب استخون ندارع، پَ اینا چیه توش میشکنه?? واقعیت این نیس که تو داستان میگن/ واقعیت تو ایران و کوچست        واقعیت این نیس که واست از هوای بهشت میگن/ واقعیت همین زندگی پوچست

حالا باز به سلیقه خودتون بستگی داره ولی من اینو برای مراسم عقد نمیپسندم

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه قشنگه عزیزم من تاپیک قبلیتو دیدم همه گفته بودن خوب نیس ولی خوب بود 

مرسیی🥲💔 خیلییی ناراحت شدم اینو خریدم ولی گذاشتم همه گفتن زشته 

گفتم اگه زشته برم یکی دیگه بگیرم مرسی❤

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وآلِ مُحَمَّدٍ وعَجِّلْ فَرَجَهُمْ 🤍🌱
مرسیی🥲💔 خیلییی ناراحت شدم اینو خریدم ولی گذاشتم همه گفتن زشته  گفتم اگه زشته برم یکی دیگه بگ ...

نه عزیزم بعدشم چیزی که خودت دوست داری رو چرا نظر بقیه رو می‌پرسی که اینجوری دودل بشی مهم خودتی که دوسش داری♥️

من خیلی این مدل لباسو می‌پسندم بنظرم قشنگه،،درکل لباس یخ چیز سلیقه ای هست اینجا میپرسی شاید خیلیا بگ ...

مرسیی

نه عزیزم بعدشم چیزی که خودت دوست داری رو چرا نظر بقیه رو می‌پرسی که اینجوری دودل بشی مهم خودتی که دو ...

اره دقیقا مرسی گلممم❤