2777
2789
من روبیکا  یک قسمت‌شو ۴۵۰ مگ بود

روبیکا روپاک کردم به خاطردزدی اطلاعات  زیروبم گوشیتونوذخیره میکنن

تلپاتی وحس ششم بسیارقوی ( حس ششم نی نی سایتی منظورم نیست😒🤥😒)     ،جمله ای که دیگه دارم هرروزمیشنوم اینه     توبایدکاراگاه میشدی😖🖖🤘✊👊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیترسین روبیکادارین روگوشیتون   خوش خیالیدبخدا

تلپاتی وحس ششم بسیارقوی ( حس ششم نی نی سایتی منظورم نیست😒🤥😒)     ،جمله ای که دیگه دارم هرروزمیشنوم اینه     توبایدکاراگاه میشدی😖🖖🤘✊👊
روبیکا روپاک کردم به خاطردزدی اطلاعات  زیروبم گوشیتونوذخیره میکنن

آخه سریال میبینم چ کنم 

چیزی هم تو گوشیم ندارم ک 

ذخیره کنه

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
روبیکا روپاک کردم به خاطردزدی اطلاعات  زیروبم گوشیتونوذخیره میکنن

واقعا فکرمیکنی اینستا و واتساپ و...دسترسی به اطلاعات گوشیت ندارن؟

لاتخافی و لاتحزن🌻🌄 بگو: بیایید تا آنچه خدا بر شما حرام کرده همه را بر شما بخوانم، و آن اینکه به هیچ وجه شرک به خدا نیاورید، و به پدر و مادر احسان کنید، و دیگر اولاد خود را از بیم فقر نکشید، ما شما و آنها را روزی می‌دهیم، و دیگر به کارهای زشت آشکار و نهان نزدیک نشوید و نفسی را که خدا حرام کرده (محترم شمرده) جز به حق به قتل نرسانید. خدا شما را به این اندرزها سفارش نموده، باشد که تعقل کنید. (انعام/۱۵۱)

نمیترسین روبیکادارین روگوشیتون   خوش خیالیدبخدا

شما واتساپ؛ اینستا؛ تل.گرامم که نصب میکنی تا اجازه ی دسترسی به اطلاعاتت ندی؛ نصب نمیشه

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)
آخه سریال میبینم چ کنم  چیزی هم تو گوشیم ندارم ک  ذخیره کنه

گلم  فقط برای لایک کامنت ضدانقلابی نیست بلکه درآینده اگردرگیردادگاه بابت هرعلت دیگه ای هم بشیدبه گوشیتون وصل میشن علیهتون اطلاعات جمع اوری میشه حتی اگه سالهاپیش پاک کرده باشید

آخه سریال میبینم چ کنم  چیزی هم تو گوشیم ندارم ک  ذخیره کنه

ادرس کانالشو میدی؟

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)
شما واتساپ؛ اینستا؛ تل.گرامم که نصب میکنی تا اجازه ی دسترسی به اطلاعاتت ندی؛ نصب نمیشه

اپ خارجی به هیچ وجه نمیادبه حافظه ی گوشی دسترسی پیداکنه فقط وفقط یک یادوبرنامه رومثل مخاطبین یاگالری رودسترس قرارمیده برای ارسال عکس وپیام 

واقعا فکر میکنی واتساپ و اینستا اطلاعات گوشیتو ندارن 😂

من میدونم به دردواتساپ واینستانمیخورم ولی چهارروزدیگه بااقتضای مشکلاتی که ممکنه برای هرکسی پیش بیاد تودادگاه بدون اجازم به اطلاعات گوشیم دستبردنمیزنن .