2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ولی از مقدار حقیقیش زیادتره و دکتر گفت یک ماه باید صبر کنی تا عادت ماهانه بشی باز آزمایش بدی، دار ...

نگران نباش وقتی پررنگ نکرده یعنی خطرناک نیس فقط باید بری دکتر دارو بده یا راهکار که یکم کمترشه

تا دوشنبه میمیرم  دوستم همش دارم گریه میکنم، روز پدر دلم برای بابام میسوزه که حالمو میبینه

نه عزیزمم گریه نکن

الزاما چیز خطرناکی نیست

عدم تعادل هورمونا پیش میاد

من خودمم یکی از هورمونام بالاست

نگران نباش و انرژی منفی نده ولی برو دکتر❤

میشه برام توضیح بدی پس چی میگن اگه زیاد باشه تومور باید باشه و از این داستانا!؟ بخدا انقدر گریه کردم ...

ببین فعلا که علائمی نداری پس توموری هم نداری هر روز ورزش کن مداوم هورمونارو تنظیم میکنه نمیخواد الکی نگران باشی چرت و پرت زیاد میگن این چیزا برای موارد حادشه

میشه برام توضیح بدی پس چی میگن اگه زیاد باشه تومور باید باشه و از این داستانا!؟ بخدا انقدر گریه کردم ...

منم تنبلی تخمدان گرفتم که کلی علائم براش گفتن دیابت و سرطان و یائسگی و نازایی و...ولی رفتم دکتر گیاهی قرص داد جوشانده هم دم کردم خیلی بهتر شده 

یه چیزی یادم افتاد وقتی داشتی ازمایش میدادی چند ساعت از بیداریت گذشته بود؟ چون باید ۲ ساعت فاصله د ...

یک ساعت بعد انقدر اون هفته استرس داشتم که معذرت میخوام از استرس زیاد داشتم اوغ میزدم