2777
2789
عنوان

خیانت

236 بازدید | 24 پست

من چهار ساله عقدم کردم دو ساله ونیمه خونه خودمم هستش.شوهزم آدم کاری هستی صبح و شب مغازه هست .تا الان نشده مثلا جایی بره من شک کنم .پسرم شده اومده  زنگ میزنم میبینم یا دوستاش هست یعنی صداشون میاد . امروز دیدم تو گوشیش یه اس ام اس داده  که سحر جون پول جوره بگو کجا بریم . بعدش اس ام اس داده که عشقم داری کلاس داری.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش نشون دادم این چیه میگه  دوستم با دوست دخترش دعواش شده دختره مسدود کرده با شماره من پیامک داده.اخر سر قرآن اورد دست گذاشت رو قرآن که بخدا دوست دختر دوستم بود

بزار انقدر بره دنبال این کثافت کاریا یا تهش میفهمه هیچی نیست و آدم میشه یا به کارش ادامه میده 

اگر میتونی جدا شو اگر نه بشین و زندگیتو کن و به خودت برس و روز به روز بهتر و بهتر شو 

بهش نشون دادم این چیه میگه  دوستم با دوست دخترش دعواش شده دختره مسدود کرده با شماره من پیامک دا ...

تهشم همینه 

قسم و آیه و قول و دروغو 

ببین این چیزا زورکی نمیشه 

با تهدید درست نمیشه 

فقط پنهون کاریشون بیشتر میشه 

یه وقتایی به قول قدیمیا خودتو بزن به کوچه علی چپ 

بزار بره چند تا ازین زنا بتیغنش پوستشو بکنن تا بفهمه زن و زندگی خودش چیه 

تهشم همینه  قسم و آیه و قول و دروغو  ببین این چیزا زورکی نمیشه  با تهدید درست نمیش ...

من وقتی فهمیدم بهم خیانت شد جمع کردم رفتم نزاشتمش تو منگنه بهش گفتم لیاقتت اینا هستن نه من،،،آزادش گزاشتم ولی به یک ماه نشده برگشت سمتم در حالی ک ازش متنفر بودم ولی مجبور شدم برگردم مرد جماعت با زور درست نمیشه باید بی تفاوت باشی و فقط ب فکر خودت باشی همین دل سوزوندن واسه مرد اشتباه محضه

من وقتی فهمیدم بهم خیانت شد جمع کردم رفتم نزاشتمش تو منگنه بهش گفتم لیاقتت اینا هستن نه من،،،آزادش گ ...

گل گفتی

با زور و تهدیدو کنترلگری فقط راه های جدید مخفی کاریو یاد میگیره

اتفاقا وقتی میرن دنبال این کارا جوری گزیده میشن که خدا می دونه 

ما فکر میکنیم شوهرامون تحفه ن که از چنگمون دربیارنشون

بزار برن به پست چندتا ازین زنایی که پوست میکنن بخورن بعد بفهمن زنشون کیه و چیه

یه وقتایی برای دیدن نور باید تاریکیو دید

فکر کردیم که خدانشسته اینا برن عشق و حال کنن و ما هم هی بهمون ظلم بشه

نه کارما کارشو بلده و میدونه کجا خِرِشونو بگیره