2777
2789

خودم امسال عید رفتم جنوب (قشم) ، ازونجایی که عاشق غذاهای دریایی هستم ، خرچنگ و صدف و ماهی مرکب(اسکویید یا کالاماری هم میگن) امتحان کردم ، خرچنگ برام جذاب نبود گوشتش شیرین و من غذایی که به شیرینی بزنه  نمیپسندم ، با آب لیمو خوردم ، صدف هم دوست داشتم ، ماهی مرکبم بهتر از چیزی بود که فکر میکردم😋 

اگه غذای عجیب یا جالب دیدید و خوردید بیاید تعریف کنید

نخوردم 

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو/پدر شادی تموم شد توغم‌تو  همیشه بزرگترین آرزوم این بود پاهای بابام و‌ببوسم ولی هیچوقت روم‌نمیشد خجالت میکشیدم روزی که تو‌سردخونه دیدار آخرم بود نشستم کف سردخونه و‌چنددقیقه بی وقفه پاهاش و‌بوسیدم بدون هیچ‌خجالتی بدترین لحظه عمرم بود که از خودم تاهمیشه متنفر شدم توروخدا هیچوقت هیچوقت خجالت نکشید از بوسیدن دستای پدرمادرتون‌نذارین خدای نکرده ی روز این نوع بوسیدن تجربه کنید.درسته بعد بابام نفس میکشم ولی زندگی نمیکنم اصلا فقط به اجبار روزهامیگذره چون چاره ای ندارم ولی وقتی تموم جانم دیگه روزمین نیست منم نیستم روحم‌نیست جسمم که ادامه میده هیچوقت دیگه ادم قبل نمیشم🖤🥀خیلی دلتنگتم بابای مهربونم بابای خوبم خیلی قلبم تحمل این حجم دلتنگی نداره🥀🥀🥀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلمه سیرابی، من سیرابی رو بینهایت دویت دارم ولی این سیرابی اش بطور شدید بوی زهم میداد....

شده تنهاترین بشی؟بیشترین فشارو همه بیارن رو تو؟ حالت جوری بشه که انگار همه حالتو می‌فهمن ولی براشون مهم نیست؟ یا حس میکنی فقط تو یه چیزیایی رو میفهمی یا یه چیزایی برات مهم هس که بقیه نیست و نمیفهمن؟ تبریک میکنم تو دوست منی❤

چند وقت پیش هم خونه یکی از دوستانم بودم ، اصرار کرد شام بمونم که مامانش یه غذایی پخته که من تا حالا نخوردم! گفتم چیه ، گفت باید ببینی و بخوری ، تعریفی نیس، خلاصه با هیجان منتظر بودم که یه کاسه بزرگ برام غذا آوردن با کلی نون خشک خرده ، گفتم چیه گفت ، سیب زمینی نگینی و پیاز داغ و زردچوبه با تخم مرغ همزده که تو آب شناور بودن ... خلاصه با تعجب و به زور تو رودربایسی خوردم گفتم خوشمزس، یادم نیس اسم غذا چی بود🤭

چند وقت پیش هم خونه یکی از دوستانم بودم ، اصرار کرد شام بمونم که مامانش یه غذایی پخته که من تا حالا ...

اشكنه بوده😀

گاهى دلم مى خواد يكى بغلم كنه و بگه:" ميدونم سخت ميگذره ، ولى ايشالا حالت خوب ميشه. بيا اين شكلات، اينم شيش مليون دلار پول"  
دلمه سیرابی، من سیرابی رو بینهایت دویت دارم ولی این سیرابی اش بطور شدید بوی زهم میداد....

منم عاشق سیرابیم، شنیدم دلمه میپزن باهاش ، شبیه یه چیزی هم میشه قیافش🤣 ولی فکر میکردم خوشمزه باشه، کجا خوردید؟

واقعا، چه جالب! روش شکر یا چیزی میزیزن؟

نه فكر نكنم. من توى يه رستوران كوبايى خوردم.

گاهى دلم مى خواد يكى بغلم كنه و بگه:" ميدونم سخت ميگذره ، ولى ايشالا حالت خوب ميشه. بيا اين شكلات، اينم شيش مليون دلار پول"  
واقعا؟ فکر میکردم اشکنه یه غذایی باشه که سبزی داره... ههههه ، نمیدونم چرا اینجور فکر میکردم

معمولا كمى شنبليله خشك هم توش ميريزن