2777
2789
عنوان

تو این سرما آواره خیابونا شدم

6764 بازدید | 222 پست

سلام دلم خیلی گرفته ، خیلی...

از اینهمه ظلمی که به خانما میشه. با شوهرم بحثم شد خیلی زور میگه دیگه نتونستم تحمل کنم . میموندم خیلی تحقیر میشدم از خونه زدم بیرون . میخواستم سوییت بگیرم اما گیرم نیومد. همشون میگفتن واسه امشب نداریم پر شدن. بعضیاشونم خیلی گرون بودن پولم نمی‌رسید. ی شماره پیدا کردم زنگ زدم آقاهه گفت بله داریم خیلی خوشحال شدم آخه داشتم از سرما یخ میزدم، یهو آقاهه گفت بگو آقاتون زنگ بزنه اوکیش کنم !!!! گفتم آقا من واسه خودم و بچم می‌خوام گفت پس ندارم! سوییت به زن نمیدم  

الان موندم تو خیابون با سری که پره از فکر و قلب شکسته ای پر از حسرت...

فعلا برو مسجد داخل بیمارستانی جایی فردا یجارو بگیر 

حالا بعدش کجا میری خونه پدرت؟

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برگرد خونت. خونت بهتر از بیرونه که این وقت شب توش پر از گرگه  با آبروی خودت بازی نکن. برگرد ...

نمیشه دیگه اونجا جای موندن نیست اگه برگردم دو روز دیگه می‌ره زن میاره تو خونه میگه باید تحمل کنی

اگه برگردم خیلی تحقیرم می‌کنه. کلی تحقیر شدم. دیگه طاقت نداشتم زدم بیرون. 

بچه ات رو میزاشتی پیش خودش حداقل تو این سرما گناه داره الانم فعلا برو مسجدی جایی تا فردا دیگه

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚
نمیشه دیگه اونجا جای موندن نیست اگه برگردم دو روز دیگه می‌ره زن میاره تو خونه میگه باید تحمل کنی

آخه عزیزم الان تو این تاریکی تو سرما خدای نکرده یه نامردی یه بلائی سرت بیاره عواقبش بیشتره .حداقل برو خونه بابا .خونه فامیلی کسی‌.

اگر هم تو شهر غریبی ک پدر مادرت پیشت نیستن برگرد خونت تحمل کن صبح برو خونه پدرت