2777
2789
عنوان

یاعلی .....

54 بازدید | 7 پست

یاعلی الهی به حق حسینت تورو به حسنت قسم میدم آغوش منم پرکن تواین شبای عزیزوقشنگ هیچ زنی چشم انتظار بچه نباشه یاعلی به تومتوسل میشم فقط درمونم به دست تو یاعلی.....

میشه به منم بچه بدی🥺🥺🥺🥺😭😭😭

انشاءالله حضرت علی شفاعت کنه و حاجترواشی گلم.

خدا دامن شما ومن وتمام منتظرها رو سبز کنه واقعا انتظار خییییلی سخته  

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برای شادی روح پدر و مادر و برادرناکامم صلوات بفرستین🙏منم هر جا تو امضاتون ببینم و یا درخواست دعا داشته باشین صلوات میفرستم و دعا و لایک میکنم❤️ اونکه از همه سره،خدای بالا سره💚❤️برچهره دلربای مهدی صلوات💚اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و فرجنا به 💚

انشاءالله حضرت علی شفاعت کنه و حاجترواشی گلم.  خدا دامن شما ومن وتمام منتظرها رو سبز کنه واقعا ...

اره خواهر واقعا سخته پس کی نوبت منه قربون خدابرم میشه در منم شادبشه🥺🥺😔😔😔😔😔

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اره خواهر واقعا سخته پس کی نوبت منه قربون خدابرم میشه در منم شادبشه🥺🥺😔😔😔😔😔

انشاءالله حتماً میشه، دیر و زود داره سوخت وسوز نداره مطمئن باش،برات دعا میکنم انشاءالله انتظارت به پایان برسه وبه زودی زود خدا بهت بچه سالم وصالح و خوشگلی بده عزیزم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برای شادی روح پدر و مادر و برادرناکامم صلوات بفرستین🙏منم هر جا تو امضاتون ببینم و یا درخواست دعا داشته باشین صلوات میفرستم و دعا و لایک میکنم❤️ اونکه از همه سره،خدای بالا سره💚❤️برچهره دلربای مهدی صلوات💚اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و فرجنا به 💚

انشاءالله حتماً میشه، دیر و زود داره سوخت وسوز نداره مطمئن باش،برات دعا میکنم انشاءالله انتظارت به پ ...

قربونت برم خواهرانشا الله ازخداهرچی میخای بهت بده🥺🥺🤲🤲🤲🤲

قربونت برم خواهرانشا الله ازخداهرچی میخای بهت بده🥺🥺🤲🤲🤲🤲

آدم فکر می‌کنه تنها خودشه که انقدر انتظار میکشه ولی وارد نی نی سایت میشی میبینی چقدر زیادن کسایی که منتظر بچه ان،من چند تا ختم برداشتم برای بچه دارشدن خداشاهده هرشب اول برای دوستان منتظر نی نی سایتی دعا میکنم بعد خودم چون کاملاً حسشون میکنم و می‌دونم انتظار چقدر سخت و دیوونه کننده اس

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آدم فکر می‌کنه تنها خودشه که انقدر انتظار میکشه ولی وارد نی نی سایت میشی میبینی چقدر زیادن کسایی که ...

التماس دعا خواهر برای منم دعاکن 🤲🤲

انشاالله همگی حاجت رواشیم🥺😔

التماس دعا خواهر برای منم دعاکن 🤲🤲 انشاالله همگی حاجت رواشیم🥺😔

چشم حتماً. انشاءالله.

محتاجم به دعا  

1
5
10
15
20
25
30
35
40