2777
2789

شوهراتون ب بیرون رفتنتون گیره نمیزاره تنها برید 

و اینکه شوهراتون فقط به شما این گیرای مزخرف و میدن یا ب خواهر مادرشونم کار دارن ؟

میخوام ببینم غیرتیه یا بددل شوهرم 

اگر امضامو میبینی برای سلامتی امام زمان سه تا سوره اخلاص بخون💜💙

برای ماکه بد دل نیستن نظر ندیم 🤔

خانمها خوشگل مشهدی ♥️♥️ موهاتو به من بسپار چون بلدم زیبا ببافم. بافت کف سری .بافت هلندی باموی اضافه. بافت آفریقایی .بافت کوئین.  بافت دندون موشی.  بافت استیشن ،🤩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی از آشناهای ما بددل بود فقط روی زنش به خواهراش کاری نداشت 

خانمها خوشگل مشهدی ♥️♥️ موهاتو به من بسپار چون بلدم زیبا ببافم. بافت کف سری .بافت هلندی باموی اضافه. بافت آفریقایی .بافت کوئین.  بافت دندون موشی.  بافت استیشن ،🤩
برای ماکه بد دل نیستن نظر ندیم 🤔

بدید عزیزم آخه شوهر من هیچ تنها نمیزاره بیرون برم فالورامو چک میکنه حتی نمیزاره پسر عممو فالو کنم اما مادر و خواهرش فالوراشون مرد هست کاری نداره باهاشون ب من فقط گیره 

یکی از آشناهای ما بددل بود فقط روی زنش به خواهراش کاری نداشت 

چرا مثلا مگه زن فرق داره تا خواهرش؟ 

چرا زنش نباید کاری کنه چون اختیارش دست شوهرش هست ولی خاهرش اختیار خودسو داره

برادر من بود قبل ازدواج به ما بعد ازدواجش به زنش ولی الان خیلی بهترره خیلی گهگهای یه ترکش هایی برا ه ...

داداشتون بددل و شکاک بود عزیزم؟ الان زنش اصلا تنها بیرون نمیره؟

شوهر منم اینجوریه،ولی خواهراش از خودش بزرگترن متاهلن ندیدم تا حالا گیر بده

اینم خواهرش ۱۰ سال بزرگتره

بدید عزیزم آخه شوهر من هیچ تنها نمیزاره بیرون برم فالورامو چک میکنه حتی نمیزاره پسر عممو فالو کنم ام ...

ببخشید به قول همسرم هرکس که خیلی گیر میده بدون یک جای کارش میلنگه 

ببخشید به قول همسرم هرکس که خیلی گیر میده بدون یک جای کارش میلنگه 

ن آخه شوهرم اهل خیانت اصلا نیست خیلی سر سنگینه 

ولی میگه خواهرم بچه داره ۱۰ سال بزرگتره بمنچه ک اون بیرون میره تو نباید اصلا بری عصبیم

چرا مثلا مگه زن فرق داره تا خواهرش؟  چرا زنش نباید کاری کنه چون اختیارش دست شوهرش هست ولی خاهر ...

دقیقا اما فقط چند سال اول اینطوری بود خیلی هم بد شکآک بود  اماالان خیلی خوب شده کلا شده فرشته زنش هرجا بخواد بره هرکار بخواد بکنه کاری بهش ندارم 

چرا میره دیگه به مرور بهتر شده خیلی

🥲خوشبحالش من ک اصلا نمیزاره حتی خونه دوستام یا تولدشون برم مگه اینکه التماس کنم

ن آخه شوهرم اهل خیانت اصلا نیست خیلی سر سنگینه  ولی میگه خواهرم بچه داره ۱۰ سال بزرگتره بمنچه ...

بهتره بری مشاوره چون خیلی اینجوری سخته من که طاقت نمیارم