2777
2789
عنوان

روی موهام ۶ ماه پیش حناهندی گزاشتم،حالا میتونم مش دربیارم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 698 بازدید | 32 پست
من جلو موهام کلی سفید شده تو نه ماه گذشته، سه ماه رنگ نکردم ولی قبلش مشکی گذاشته بودم، نمیدونم با سف ...

وای سفیدی موها خیلی رو اعصابه

مامانم غصمومیخوره هی میگ‌چرا موهات انقد زود سفید شده

لطفا برای سلامتی مادرم یه صلوات بفرستید..حاجتروا بشیدانشالله

بنظرم که اصلا دکلره نکن موهات رو چون در نمیاددیا تن نارنجی میگیره، بجاش رنگ کن که خیلی نخواد پایه روشن داشته باشه

عمری دگر بباید بعد از وفات ما را، کاین عمر طی نمودیم اندر امیدواری،،، 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای سفیدی موها خیلی رو اعصابه مامانم غصمومیخوره هی میگ‌چرا موهات انقد زود سفید شده

اره واقعا خیلی رو اعصابه، ببین مال من چه جوری شده

بنظرم که اصلا دکلره نکن موهات رو چون در نمیاددیا تن نارنجی میگیره، بجاش رنگ کن که خیلی نخواد پایه رو ...

چه رنگی میتونم کنم بنطرتون؟

نگید ک فقط قهوه ای میتونم چون ازقهوه ای متنفرم ازبس گزاشتم

اووو بازشما خوبی برا من افتضاحه من ۳ ساله سفید شدن موهام داره هی بیشترم میشه

نور افتاده بود توش، 😐😐 بعد از جلو نه میشه فرق باز کرد چون خیلی سفید داره از کناره هام که افتضاح، برا من تا پارسال تک و توک بود اینقدر تو سال گذشته استرس و مشکل داشتم داره  عجیب سفید میشه

نور افتاده بود توش، 😐😐 بعد از جلو نه میشه فرق باز کرد چون خیلی سفید داره از کناره هام که افتضاح، ب ...

آره دقیقا منم همین مشکلو دارم 

نه میتونم بدم بالا نه فرق کنم..کلا موهام کجه

منم استرس زیاد دارم🤦‍♀️

چه رنگی میتونم کنم بنطرتون؟ نگید ک فقط قهوه ای میتونم چون ازقهوه ای متنفرم ازبس گزاشتم

راستش نمیدونم تا چه رنگی بشه در اورد،  خودمم میخوام برم آرایشگاه چون تیره داره موهام فک نکنم بشه روشن در بیاد، شاید باز همون رنگ تیره بذارم رو لین سفید ها🥺 اینقدر که زود از رنگ در میان 

بعد حنا هندی چطوره زود پاک میشه از رو سفیدا؟ چون اگه تصمیم به تیره گرفتم گفتم رنگ گیاهی امتحان کنم شاید چون شیمیایی میزدم مرتب اینقدر سرعت سفید شدنشون زیاد شده

بعد حنا هندی چطوره زود پاک میشه از رو سفیدا؟ چون اگه تصمیم به تیره گرفتم گفتم رنگ گیاهی امتحان کنم ش ...

ببین اصلا چه شیمیایی چه گیاهی کلن از رو موی سفید میره

بنظرمن ک حناهندی گیاهی نیست معلوم‌نیست چه آشغالایی قاطیشه

ببین از این اسپری های اورال برای گرفتن سفیدی ریشه هم خوبه من دو سه رنگش رو دارم، یکم میپاشم رو این سفیدا کمتر به چشم میان😆

ببین اصلا چه شیمیایی چه گیاهی کلن از رو موی سفید میره بنظرمن ک حناهندی گیاهی نیست معلوم‌نیست چه آشغ ...

جدی فکر کردم گیاهیه، من رنگ فیتو میزنم مثلا گیاهی ولی بازم میگم شاید بخاطر اون که اینقدر زیاد شدن سفیدهام، 

ببین از این اسپری های اورال برای گرفتن سفیدی ریشه هم خوبه من دو سه رنگش رو دارم، یکم میپاشم رو این س ...

عه نگرفتم تاحالا..قیمتشون چنده اونوقت؟

جدی فکر کردم گیاهیه، من رنگ فیتو میزنم مثلا گیاهی ولی بازم میگم شاید بخاطر اون که اینقدر زیاد شدن سف ...

نه بابا همشون شیمیاییه

عه نگرفتم تاحالا..قیمتشون چنده اونوقت؟

چند روز قبل خریدم سیصد از اسنپ شاید تو فروشگاه ها ارزونتر باشه، بنظرم خوبه واسه بعضی وقتا ،من فرق وسط وا میکنم میپاشم رو موهام ی خورده کاور میکنه سفیدا رو، تا دو سه روزم ی هاله ازش میمونه خیلی به چشم نمیاد سفیدا، من چون بیس موهای خودم خیلی مشکیه ی تار سفیدم خیلی تو ذوق میزنه