الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اووو بازشما خوبی برا من افتضاحه من ۳ ساله سفید شدن موهام داره هی بیشترم میشه
نور افتاده بود توش، 😐😐 بعد از جلو نه میشه فرق باز کرد چون خیلی سفید داره از کناره هام که افتضاح، برا من تا پارسال تک و توک بود اینقدر تو سال گذشته استرس و مشکل داشتم داره عجیب سفید میشه
عمری دگر بباید بعد از وفات ما را، کاین عمر طی نمودیم اندر امیدواری،،،
چه رنگی میتونم کنم بنطرتون؟ نگید ک فقط قهوه ای میتونم چون ازقهوه ای متنفرم ازبس گزاشتم
راستش نمیدونم تا چه رنگی بشه در اورد، خودمم میخوام برم آرایشگاه چون تیره داره موهام فک نکنم بشه روشن در بیاد، شاید باز همون رنگ تیره بذارم رو لین سفید ها🥺 اینقدر که زود از رنگ در میان
بعد حنا هندی چطوره زود پاک میشه از رو سفیدا؟ چون اگه تصمیم به تیره گرفتم گفتم رنگ گیاهی امتحان کنم شاید چون شیمیایی میزدم مرتب اینقدر سرعت سفید شدنشون زیاد شده
چند روز قبل خریدم سیصد از اسنپ شاید تو فروشگاه ها ارزونتر باشه، بنظرم خوبه واسه بعضی وقتا ،من فرق وسط وا میکنم میپاشم رو موهام ی خورده کاور میکنه سفیدا رو، تا دو سه روزم ی هاله ازش میمونه خیلی به چشم نمیاد سفیدا، من چون بیس موهای خودم خیلی مشکیه ی تار سفیدم خیلی تو ذوق میزنه