2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توهم دعاکن بچه شش سالم به آرزوش برسه تافردا واون چیزی که میخواد خدابراش جورکنه وخوشحال بشه😔ایقد گفت که الان نشستم باش گریه میکنم

از همه ی خواهران عزیزم و از همه ی زنان امت رسول الله می خواهم روز به روز حجاب خود را تقویت کنید، مبادا تار مویی از شما نظر نامحرمی را به خود جلب کند؛ مبادا رنگ و لعابی بر صورتتان باعث جلب توجه شود؛ مبادا چادر را کنار بگذارید(بخشی از وصیت نامه ی شهید محسن حججی
الهی واسش یه سوره میخونم ،منم دارم گریه میکنم ،دلم داشت میترکید

فدات بشم عزیزم برات ایه الکرسی میخونم شماهم بچه منودعاکن خدا تافرداشب براش یه کیک تولدجورکنه ایقد حرفشو زد که دیوونم کرد. دعاکن یا براش جورکنه یا ازذهنش درش بیاره

از همه ی خواهران عزیزم و از همه ی زنان امت رسول الله می خواهم روز به روز حجاب خود را تقویت کنید، مبادا تار مویی از شما نظر نامحرمی را به خود جلب کند؛ مبادا رنگ و لعابی بر صورتتان باعث جلب توجه شود؛ مبادا چادر را کنار بگذارید(بخشی از وصیت نامه ی شهید محسن حججی
فدات بشم عزیزم برات ایه الکرسی میخونم شماهم بچه منودعاکن خدا تافرداشب براش یه کیک تولدجورکنه ایقد حر ...

انشالله که عزیزم الهی 

انشالله هیچ بچه ای غم هیچی به دلش نمونه گلم ،شما هم غصه نخور خدا بزرگتر از این حرفاست،

حیف که ندارم وگرنه خودم براش می‌خریدم می‌فرستادم ،

عزیزم این هفته یارانه رو میریزن به نظرم بشه یه کوچولو براش سفارش بدی 

الهی خدا به زندگیت برکت و ارامش بده 

خدایا شکرت__یا مادرم فاطمه زهرا___یاحسین___یا مهدی ادرکنی __