بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
چند وقت اقدامی اینم امکان هست ک بعد چند روز مثبت بشه
نزدیک یکساله عزیزم روز موعد بی بی چک زدم منفی شد الان سه روز گذشته هنوز پریود نشدم و معدم درد گرفتم دیروز تا حالا ، حالتای پریود هم دارم واقعا حس میکنم الان دیگه پریود میشم ولی خبری نیست که نیست ... نبود هم نبود راستش خیلی درگیرش نیستم خودمو سپردم به خدا واقعا فقط اینکه هی انگار میخوام پریود بشم و نمیشم اذیتم میکنه ، یه دختر دارم برای دومی توی اقدامم نمی دونم چرا طول کشیده حتما مصلحتی هست
منم دقیقا روز نهم موعدم بود بی بی زدم منفی بود تا امروز صبح پریود شدم حالت تهوع داشتم یهو لرز ...
انشاالله، حالا من خیلی به علائم دلخوش نیستم چون سر دخترم که باردار بودم کلا هیچ علائمی نداشتم اوایل از ماه دوم کم کم علائم میاد ولی اینکه هی حالت پریودی دارم و نمیشم و دلم یکم درد میکنه یه جوریم میگم اگه میخواد بشه زود بشه یعنی راحت شم امید به خدا انشاالله هر جه زودتر دامن جفتمون سبز بشه عزیزدلم
سلام دوستان من ۴۶ روز پیش سقط کردم توی ۶ هفته ب صورت طبیعی الان پریود نمیشم علائم دارم ولی پریود نمیشم ولی بیبی زدم منفی شده بع نظرتون ممکنه باردار باشم؟