ladan_saedi مدیر استارتر عضویت: 1401/04/31 تعداد پست: 1101 عنوان تازه پابچی نصب کردم دیدم خوشم نیومد پاک کردم😂 62 بازدید | 6 پست داییام، پسرای داییم، عموم، پسرای عموم وخالم معتاد شدن بعد کنجکاو شدم بزار نصب کنم ببینم چ جوریهداشتم بازی میکردم زیاد خوشم نیومد دیگه پاکش کردم😂😂😂😂😂کیا شوهراشون و بردارشون و..... بازی دوست دارن؟ 1401/11/13 | 16:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شارژم۱۵درصدبود عضویت: 1401/08/12 تعداد پست: 6453 منم بازی میکنم بهتر پاک کردی ریده تو زندگی و اعصابم😂😂😂 به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.
ladan_saedi مدیر استارتر عضویت: 1401/04/31 تعداد پست: 1101 منم بازی میکنم بهتر پاک کردی ریده تو زندگی و اعصابم😂😂😂 من از پابجی خوشم نمیاد🤣
شارژم۱۵درصدبود عضویت: 1401/08/12 تعداد پست: 6453 من از بابجی خوشم نمیاد🤣 یادش بخیر اولا رنگ تیرا چقد سختم بود یاد بگیرم😂ولی خوش میگذره دورهمی جمع میشین حرف میزنین. پر عرب و روس شده تازگیا به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.
الماس1400 عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 47197 انلاینه؟ یخورده میگی ازش از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌ تو بازی کن عمو .......! نویـســـــــنده خــــــــــداس❤ هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه پاره نمیشه ؛؛؛ خداهست خداهست خداهستـــ میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره میخام خوب باشم بندش نمیزاره ، عجب بساطی داریما ، بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶ ب مشکلت بگو 😒 خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖
ladan_saedi مدیر استارتر عضویت: 1401/04/31 تعداد پست: 1101 یادش بخیر اولا رنگ تیرا چقد سختم بود یاد بگیرم😂 ولی خوش میگذره دورهمی جمع میشین حرف میزنین. پر عرب ... اااوووووو😂😂😂