2777
2789

انقد دعوا کردیم اگ یروز دعوا نکنیم انگار یچیزی کمه خخخ

وقتی انگیزه ای برای ادامه‌ این زندگی نداشتی، به نسخه‌های دیگه ای از خودت در آینده فکر کن و به اونها فرصت زیستن بده 🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عشقم ماماننه،ولی امروز ازش دلخورم،ابجیم ۳۰کیلومتر ازش فاصله داره ودوماه ازدواج کرده،۵بار رفته خونش،اونم صبح تا شب،بعد من۲۰۰تا فاصله دارم و۷سال ازدواج کردم،سالی دوبار به زور میاد اونم۳،۴روز بمونه

من تا قبل ازدواجم همیشه دعوا داشتیم و قهر بودیم

چون توقع داشت کاری ک وظیفه اونه من انجام بدم من در حد ی ظرف شستن یا جارو کشیدن میتونستم کمک کنم و میکردم واقعا

اما اون میگف همه جارو تمیز کن لباسارو بشور 

البته اینم بگم ک وسواس داشت نمیزاشت دست ب جایی بزنم حتی وقتی لباسای خودمو میشستم میرفت دوباره آب میکشید

نمیدونم چرا انقد اذیت میکرد

الانم هروقت برم خونمون حتما دعوا میکنیم و میایم مدام داره دست و صورت بچه منو میشوره میگه دست گذاشت ب فلان جا کثیفه نجسه 😒🙄😒🙄😒🙄

نذار از تماشای سقوطت لذت ببرن !پرواز کن : )🕊

به این سن رسیدم تاحالا پیش نیومده با مادر یا پدر یا خواهر برادرم دعوا کنم ..بچگی دعوای کودکانه داشتم با خواهر یا برادر ولی بزرگ شدیم اصلن...بخاط همین اصلا نمیتونم درک کنم 

شاید زمان ما اختلاف نبود یا ما خیلی کم توقع بودیم یا اونا کاری با ما نداشتن واقعن نمیدونم چرا انقد دعوا با خانواده انقد زیاد شده..قدر همدیگرو بدونید 🌺🌺..من دهه ۷۰ هستم

🌷خدایا شکرت🌷
من فکر کردم فقط خودمون اینجوریم🦦 همش سر اینکه چرا کار نمیکنم مشکل داره میگه پاشو از اتاق بیصاب در ...

منم کلا مشکل دارم اونقدر دنبال کار گشتم که نگو

تو خونه نشستن اعصاب خورد کنه