2777
2789
عنوان

نشتی کاپ قاعدگی😢😥

| مشاهده متن کامل بحث + 11414 بازدید | 103 پست
جواب سوالتو نمیدونم  اما کاپ قاعدگی واقعا چیز درستی نیس خیلی هم خطرناکه نمدونم چرا علاقه زیادی ...

یکی دوسال فقط تبلیغ بهترین هدیه ایی ک ب خودم دادم این کاپ بود ، میگن همه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه کم زمان میبره تا وارد بشی این اوایل پد بزار همراه با کاپ تا دستت راه بیفته بعد حتما هر ۴ساعت خا ...

4ساعت نگه میداره یعنی؟ اخه پد رومیگن تند تند عوض کنید این اینهمه بمونه مضر نیست؟ 

من جوری میذارم دمش بیرونه 

اصصصصلا دمش نباید بیرون باشه بفرست بره بالا با انگشت دورشو چک کن تو رفتگی نداشته باشه کامل باز شده باشه

به در نگاه میکنم دریچه آه میکشد😐

از یه پرستار حاذق پزسیدم گفت چون شی ء خارجی در بدن هست اتحمال عفونت رو چندبرابر میکنه

بهترین روش همون پارچه های نخی هست بجای نوار بهداشتی 

عروس خانوما با قوم شوهر مهربون باشین✋😂. خواهر شوهرا با عروس هاتون دوست باشین☺️ این دنیا دو روزه، گذشت کن تا خدا هم ازت بگذره. جاری های محترممممم انقد حسودی همو نکنید😆دیگه چیزی به ذهنم نرسید تا نصیحتی دوباره به درود🌹
جواب سوالتو نمیدونم  اما کاپ قاعدگی واقعا چیز درستی نیس خیلی هم خطرناکه نمدونم چرا علاقه زیادی ...

اتفاقا ضررش کمتر از نواره

زباله کمتر تولید میشه

فقط به شرطی که بلد باشی درست استفاده کنی و ضدعفونی کنی

نمیدونم این کاپ چیه ک همه عاشق شدن من خودم حوصلم نمی‌کشه دائم یه چیزی توم باشه

حسش نمیکنی

مامایی مادرانگی های منو کامل میکنه🥰سوال راجع به مامایی داشتین خوشحال میشم کمک کنم!هدف م:تلاش برای ساختن جامعه ای با زنان اگاه و عاقل 
گلم شما ماما هستی؟ ببخشید یه سوال داشتم معاینه هایمن درد داره؟

ن.اصلا دست نمیزنن

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

4ساعت نگه میداره یعنی؟ اخه پد رومیگن تند تند عوض کنید این اینهمه بمونه مضر نیست؟ 

نه چه ضرری

اونا توی کاپ هستن

اصلد حس بدی نیست

یعنی وقتی درد نداشته باشی اصلا متوجه نمیشی که عادت هستی

پد چون چسبیده بهت مضره