2777
2789
عنوان

بچه هایی ک پزشکی میخونن میاین

| مشاهده متن کامل بحث + 729 بازدید | 25 پست
عزیزم راجع ب کنکور جدید نمیدونم ولی فقط فقط میدونم تلاش کنی بهش میرسی دیر و زود داره ممکنه سال اول ن ...

مرسی 

اینم میشه بگی خود اموز درس بخونم یا ماز و قلمچی ثبت نام کنم یازدهمم نمیدونم چیکار کنمممممم

بعد یه سوال 

کسی که زمین شناسی که الان ضریب 1 داره و زیست و باید 60 بزنه و شیمی رو هم 30 یا 40 بزنه کنکور درمیاد؟منظورم پزشکی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سال ۲ کرمان  نمیدونم ولی قطعت در اینده قصدم مهاجرته

موفق باشید.

اما به نطرم چون پزشک هستید بمونید ایران خیلی بهتره 

من خودم دوتا از همکلاسیام رفتن روسیه دندون بخونن بعد از ترم اول برگشتن دانشکده خودمون

تازه یه دانشجوی پزشکی هم بود تو دانشگاه سال بالایی بود یه مدت دانشگاه بنگلور هند بود بعد گفت خیلی بد رفتاری و.. میکردن باهام دوباره برگشت ایران و...

مرسی  اینم میشه بگی خود اموز درس بخونم یا ماز و قلمچی ثبت نام کنم یازدهمم نمیدونم چیکار کنمممم ...

زمان ما ضریب زمین صفر بود الان فک کنم ضریب زیست شده 10 زمین شده یک 

یعنی اگر 10 تا سوال درست زمین بزنی مثل این میمونه که یه دونه زیست درست زدیه

زمان ما ضریب زمین صفر بود الان فک کنم ضریب زیست شده 10 زمین شده یک  یعنی اگر 10 تا سوال درست ز ...

بعد زیر گروه ها برداشته شدن تعداد سوالات زیست 50 زمین 20 شیمی هم 35 تا 

من به زمین و زیستم خیلی اعتماد دارم زیست و بخاطر اینکه نشستم 3 سال و خلاصه نویسی و مرور و تست کار میکنم از الان بهمن هم المپیاد شرکت میکنم سال بعد و زمین هم تست کار میکنم شیمی هم خوبه تست میزنم ولی ریاضی و فیزیک و اصلا نمیتونم خوب کار کنم بیخیال شدم 🤕 تازه 50 درصدم معدل داریم