2777
2789

بچه ها دوست من چند سال پیش ۱۲۰گرم طلا به برادرشوهرش قرض داده و یه چک ازش گرفته الان برادرشوهرش طلاهاشو پس نمیده شوهرش هم اجازه نمیده که دوستم بره چک و بزاره اجرا دوستم نمیخواد با شوهرش دعوا کنه و زندگیش خراب بشه اما میخواد یه جوری چک و بزاره اجرا که کسی نفهمه کار اینه

چون یه دفعه تو دعوا یه چک اورد پاره کرد و گفت اصلا نمیخوام و شوهرش و برادر شوهرش فکر میکنن که این هیچ چکی دستش نیست 

پیشنهاد شرخر و اینا ندید چون خطرناکه 

آیا وکیل میتونه ؟

میخواد هیچ کس نفهمه این همون چکه چون مبلغ نداره 

دروجه حامله؟ یا اسم نوشته؟

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه میشه نفهمن خب ب محض برداشت از بانک برادرشوهرمتوجه میشه ب شوهرش میگه اگرم پول توحسابش نباشه بازم بایددادخواست بدی ک میفهمه

کاربری مشترکه ۳ نفره .انقد نگید تاپیکات باهم نمیخونه.اگه ناراحتی التماست نکردم

چرا120 گرم طلا باید میداد برادر شوهره

شرخر هم که نمیخواد

کی بره دنبال چک؟ 

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
الان فقط چک صیاد نقد میشه اونم باید برادرشوهرش بره ثبت بزنه

ن من چک حامل نقد کردم چند وقت پیش

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
مگه میشه نفهمن خب ب محض برداشت از بانک برادرشوهرمتوجه میشه ب شوهرش میگه اگرم پول توحسابش نباشه بازم ...

فقط نفهمن که دوستم چکشو نقد کرده وگرنه بقیه رو که میدونم میفهمن

در وجه حامل

همکار همسرم نمیخواس بفهمه که چکشو کی برداشت کرده

داد بمن من رفتم با کارت ملیم بانک برداشت کردم واسش 

البته اون مبلغ داشت تاریخشم مال سال ۹۸بود

فقط نفهمن که دوستم چکشو نقد کرده وگرنه بقیه رو که میدونم میفهمن

خب دوستت چکو بده ب یه ادم مورداطمینان براش نقدکنه چون در وجه حامله

کاربری مشترکه ۳ نفره .انقد نگید تاپیکات باهم نمیخونه.اگه ناراحتی التماست نکردم
همکار همسرم نمیخواس بفهمه که چکشو کی برداشت کرده داد بمن من رفتم با کارت ملیم بانک برداشت کردم واسش ...

برادر شوهر دوست من دقیقا همین حسابشو خالی کرده باید بزاره اجرا و کارای اداریشو طی کنه ولی نمیخواد بفهمن که کار اینه