2777
2789
حوصله توضیح ندارم حوصله هیچیو ندارم فقط میخوام بمیرم

بخدا آدم بی درد نیس 

هممون زیر فشار بدبختی‌های دنیا آرزوی مرگ داریم 

ولی با خودکشی آدم هردو دنیاش رو از دست میده

نگاه بیرون زندگی‌ها بقیه نکن مجبوریم ظاهر حفظ کنیم 

قوی باش همینجا تایپک بزن دنبال راه حل بگرد 

اینجارو جدی نگیر تصور کن ساعت میشینی درد دل میکنی و مشاوره میگیری بعد احتمال داره کاربری که مشاوره میده ۱۱،۱۲ ساله باشه 😐😒هرشخصیتی میتونه پشت گوشی باشه حتی داعشی ، وقتی کسی بهت مشاوره میده حواست باشه زود جو نگیری عمل کنی قبلش بشین خوب فکر کن بعضی اینجا انگار بنزیین تو دستشونه منتظرن شعله اتیش رو بیشتر کنن فقط تشویقت میکنن اره خوب کردی بجای اینکه آرومت کنن و بگن این مشکلات برا هرکسی وجود داره مهم اینه چطور باهاش برخورد کنی ، حواست باشه با مشاوره غلط قربانی عقده ها، مشکلات روحی ، کینه ها ، و بیماری ذهنی دیگران نشی ، دنیای مجازی نمیتونه جای خوبی برای مشاوره باشه به ریسکش نمیهرزه. به این موردم اشاره کنم اینجا هرکس با هر دین و مذهب یا آدم بی دین و خدا هم هست پس حواست باشه هرکس هر حرفی زد زود باور نکن و اعتقاد خودت رو زیر سوال نبر 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه چیز هم بگم سنت کمه بزار بزرگتر بشی اینقدر دنیا دیده تر میشی

میفهمی هیچی ارزش خودکشی نداره

اینجارو جدی نگیر تصور کن ساعت میشینی درد دل میکنی و مشاوره میگیری بعد احتمال داره کاربری که مشاوره میده ۱۱،۱۲ ساله باشه 😐😒هرشخصیتی میتونه پشت گوشی باشه حتی داعشی ، وقتی کسی بهت مشاوره میده حواست باشه زود جو نگیری عمل کنی قبلش بشین خوب فکر کن بعضی اینجا انگار بنزیین تو دستشونه منتظرن شعله اتیش رو بیشتر کنن فقط تشویقت میکنن اره خوب کردی بجای اینکه آرومت کنن و بگن این مشکلات برا هرکسی وجود داره مهم اینه چطور باهاش برخورد کنی ، حواست باشه با مشاوره غلط قربانی عقده ها، مشکلات روحی ، کینه ها ، و بیماری ذهنی دیگران نشی ، دنیای مجازی نمیتونه جای خوبی برای مشاوره باشه به ریسکش نمیهرزه. به این موردم اشاره کنم اینجا هرکس با هر دین و مذهب یا آدم بی دین و خدا هم هست پس حواست باشه هرکس هر حرفی زد زود باور نکن و اعتقاد خودت رو زیر سوال نبر 
زمان برگرده عقب چند سال

به قول انیشتین زمان وجود نداره! 

چند سالته؟

"انسان های موفق همان بچه پررو هایی هستن که روی شکست را کم کرده اند"  [اگه کتاب خاص و مفیدی میشناسید بهم معرفی کنید.] [جامعه زمانی حکمت و سعادت میابد که مطالعه کار روزانه اش باشد...!]
بعدشم یه چیز دیگ اصلا کی گفته اونور از اینجا بهتره که بخوای خودتو بکشی که بری اونور ؟؟ یا کسی از اون ...

دیگه نمیتونم هیچ هدفی داشته باشم همیشه شکست خوردم

ذره ای واسه عزیزام ارزش ندارم اگه عزیزام منو عزیز میدونستند نمیزاشتن به این روز بیوفتم وقتی بال پرواز  داشتم بالمو چیدن حکم مرگمو امضا کردن

گشنگی بکش از گوشت سگ نخور🔥
اوکی روانشناسی زرد(کجاش حالا اینو گفته من یادم نمیاد آخه این حرف برای من ثابت شده!) الان بگو چته اص ...

اگه حال داشتم راجع ب دردام صحبت کنم میرفتم پیش مشاور که رفتم و بی نتیجه بوده

بغل و قربون صدقه و این سسشرا هم جواب کسی ک از زندگی خسته شده نیست

چرا اینکارو کرد.!!؟؟؟ چرا نمیشد نجاتش بدن؟! خب یکی میرفت سیم رو قطع میکرد!

عزیزم دیوارا خونه بلندبودپسرهمسایه ک دوستش بوده ازبالا میخاست بپره نشد بچه پاش میشکنه حالا پسرعموم دوس داشته بمیره باید بچه  مردمم پاسوز خودش کنه اون بدبخت بپره تا علیل بشه تااخرعمرش ؟ ازاولشم مشکل روانی داشت کسی حریفش نشد احرم خودشو اعدام کرد

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤
یه چیز هم بگم سنت کمه بزار بزرگتر بشی اینقدر دنیا دیده تر میشی میفهمی هیچی ارزش خودکشی نداره

مگه میدونی چند سالمه؟

درسته گفتم میخوام کنکور بدم ولی من چندسال پیش وقتی ۱۸ سالم بود هم یه بار کنکور دادم