2777
2789

الان بااین تاپیک انتظار داری بیایم بگیم فلان روش تضمینی 100%که اونوقت گناهت بیفته گردنمون؟؟؟به فکر عاقبتت باش هرکی خودکشی کرده لحظه اخر به غلط کردن افتاده ولی راه برگشتی نیست

خداوند گزارش دهندگان را دوست ندارد☺
چه دوره ای شده برا روش خودکشی هم لطفا بکار میبرید با گاز خوبه

گاز کجاش خوبه خونه منفجر بشه همسایه ها رو هم میکشه

اسی ضعفت رو دوس ندارم خودکشی چیه تو روخدا

اینجارو جدی نگیر تصور کن ساعت میشینی درد دل میکنی و مشاوره میگیری بعد احتمال داره کاربری که مشاوره میده ۱۱،۱۲ ساله باشه 😐😒هرشخصیتی میتونه پشت گوشی باشه حتی داعشی ، وقتی کسی بهت مشاوره میده حواست باشه زود جو نگیری عمل کنی قبلش بشین خوب فکر کن بعضی اینجا انگار بنزیین تو دستشونه منتظرن شعله اتیش رو بیشتر کنن فقط تشویقت میکنن اره خوب کردی بجای اینکه آرومت کنن و بگن این مشکلات برا هرکسی وجود داره مهم اینه چطور باهاش برخورد کنی ، حواست باشه با مشاوره غلط قربانی عقده ها، مشکلات روحی ، کینه ها ، و بیماری ذهنی دیگران نشی ، دنیای مجازی نمیتونه جای خوبی برای مشاوره باشه به ریسکش نمیهرزه. به این موردم اشاره کنم اینجا هرکس با هر دین و مذهب یا آدم بی دین و خدا هم هست پس حواست باشه هرکس هر حرفی زد زود باور نکن و اعتقاد خودت رو زیر سوال نبر 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم خودکشی راه حل مسائل نیست ... 

شما که بدون درد میخوای خداروشکر مشخصه قصدشو نداری ... از مسائل فرار نکن سعی کن حلشون کنی ... گاهی فکر میکنیم دنیا به آخر رسیده ولی اینجوری نیست ... وقتی به مرگ نزدیک شی تازه میفهمی زندگیتو دوست داری و نمی‌خوای بمیری ... 

من خودم سر یه چیزای بیخودی میخواستم خودمو بکشم که بعدش آنقدر خندیدم یه دلایل مزخرفی بود که یه خدا می‌دونه ... شما با یه روانشناس هم صحبت کن احتمال داره به سمت افسردگی رفته باشی اونا خیلی کمکت میکنن زندگیتو دوست داشته باش تو یه آدم با ارزش هستی و خیلیا دوستت دارن 

ستاره بانو هستم😃یه روانشناس ، همسر یه معلم مهربون(A)❤️نی نی سایتیا خیلی بهم کنارتون خوش گذشت ما رفتیم بای بای😁🙋🏻‍♀️
تازه اگه اراده ش قوی باشه سریع جواب میگیره    

اصن همین که جمعه صبح باید بری آزمون بدی خودش خودکشی بدون مرگ رو شامل میشه قیمت کلاس ها و کتاب ها و سختی سوالات کنکور تقلب ها رو هم در نظر بگیری زنده بیرون نمیای

پسرعموم با سیم شارژر نمیدونم چی که بستش به درخت خونه خودکشی کرد همسایه ها میگفتن ازبس دست وپا میزد ودرد میکشید کل درخت داشت میلرزید نمیشد نجاتش بدن دیوارا خونه بلندبود

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤

ببین زندگی پس از زندگی فک کنم یه قسمتی از کسی ک خودکشی کردع داشت اونو ببین شاید نظرت عوض شد

ولی ب کی قسم ک این راهش نیست

من یکی از فامیلامون هم واقعا توی یه جای زندگیش دیگه تهش رسید و خواست خودکشی کنه و تا بیمارستانم رفت ولی واقعا خدا نجاتش داد و الانم خیلی از کارش پشیمونع

"انسان های موفق همان بچه پررو هایی هستن که روی شکست را کم کرده اند"  [اگه کتاب خاص و مفیدی میشناسید بهم معرفی کنید.] [جامعه زمانی حکمت و سعادت میابد که مطالعه کار روزانه اش باشد...!]
عزیزم خودکشی راه حل مسائل نیست ...  شما که بدون درد میخوای خداروشکر مشخصه قصدشو نداری ... از م ...

بعدشم یه چیز دیگ اصلا کی گفته اونور از اینجا بهتره که بخوای خودتو بکشی که بری اونور ؟؟ یا کسی از اونور اومده گفته که اینجا خیلی خوبه بیاید ؟ چه معلوم اوضاع اونجا از اینجا بهتره ... قوی باش دختر ... اینجا رو برای خودت بهشت کن خودتو سرگرم کن کتاب بخون ورزش کن کار پیدا کن پیاده روی کن و از هوا لذت ببر برای خودت خرج کن نه هیچ کس و نه هیچ چیزی ارزش مرگ تو رو ندارع .. برای خودت هدف نایین کن شده یه هدف کوچیک مثلا یاد گرفتن یه زبان دیگه یا کم کردن وزن یا هر چیزی که فکرشو کنی

من خودم بشنوم کسی خودکشی کرده یه هفته درست غصه میخورم براش دیگه عزیزاش که بماند 🙂 تو فکر عزیزات باش

ستاره بانو هستم😃یه روانشناس ، همسر یه معلم مهربون(A)❤️نی نی سایتیا خیلی بهم کنارتون خوش گذشت ما رفتیم بای بای😁🙋🏻‍♀️
چرا راهکار میدی نمیگی شاید انجام داد 

اینو انجام نمیدم زجر اوره

یه قرص میخوام که سیستم عصبی رو از کار بنداره درد نکشم موقع خودکشی

گشنگی بکش از گوشت سگ نخور🔥
روانشناسی زرد🙃

اوکی روانشناسی زرد(کجاش حالا اینو گفته من یادم نمیاد آخه این حرف برای من ثابت شده!)

الان بگو چته اصلا میخوای بیای بغلم؟

دردت چیه؟ 

"انسان های موفق همان بچه پررو هایی هستن که روی شکست را کم کرده اند"  [اگه کتاب خاص و مفیدی میشناسید بهم معرفی کنید.] [جامعه زمانی حکمت و سعادت میابد که مطالعه کار روزانه اش باشد...!]