2777
2789

واقعا هدفتون ازین تاپیکا چیه الان هم خودت میترکی هم اونی که فکرمیکنه داره کمکت میکنه میادبت راهکاربده تابوده همین بوده هرکی تاپیک خودکشی زده خودشو تاپیکش میترکن

اگه ازیه راهکار اینجا استفاده کنید خودکشی کنی دوروز دیگه واسه همونی که بت گفته دردسر میشه چیه واقعا هی تاپیک خودکشی میزنن یه عده هم نصیحت میکنن توکت کسی نمیره

. 🌻🌻💚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودم برا خاطر بقیه زنده م. ولی حیف نیست اخه؟ 

میدونی چ کارا مونده ک نکردی؟

چ جاها مونده ک نرفتی؟

چ غذاهایی ک نچشیدی؟

چ خنده هایی ک نکردی؟

🤍  من با همه خوب و مهربونم! اگه جز اون همه نیستی بیشتر به حرفات فک کن!💜

به نظرت خودکشی کنی چی میشه ؟ اون دنیا میری تو جهنم این دنیا هم همه لعنتت میکنن

من وقتی تو نی نی سایتم :😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑👋🏿

داداچ اول و ابدش درد دارع.. 

بعدش باید یه بی نهایت جهنم تحمل کنیا:/

بزرگترین اشتباه یه آدم میتونه باشه 

چون ضعیف بودنو ثابت میکنه 

نمیدونم چ سختی چ دردی کشیدی ک ب این مرحله رسیدی 

ولی بدون اگه بکشی خودتو یه آدم حقیر و ضعیفی ک داستان زندگی خودشو اینجوری مسخره تموم کرد

ولی اگه پای مشکلات و بدبختیات بمونی و باهاشون بجنگی تا یه روزی خورشید خوشبختیو بتونی ببینی واقعا یه آدم قوی هستی ک من غريبه هم بهت افتخار میکنم اینطور و میشی قهرمان داستان زندگیت:) 

"انسان های موفق همان بچه پررو هایی هستن که روی شکست را کم کرده اند"  [اگه کتاب خاص و مفیدی میشناسید بهم معرفی کنید.] [جامعه زمانی حکمت و سعادت میابد که مطالعه کار روزانه اش باشد...!]
۲سال رفتم فایده نداره

مشکلت چیه که به این فکر افتادی ؟

من وقتی تو نی نی سایتم :😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑👋🏿