2777
2789
عنوان

التماستون میکنم جواب بدید😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 744 بازدید | 44 پست
بنظرم کلاهبرداریه. ولی اگ اومدن بگو من نخواسته بودم همچین چیزی. ادرس اشتباهی دادن بهتون

اره میخوام همینو بگم به همسایه هامونو میگم بگن همچین کسی نیست تو سلختمون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنگ برن ۱۱۰بگو.شماره رو هم بگو.اونا بهتر راهنماییت می کنن

همیرم بیاد زنگ میزنه ولی چیکار میخوان بکنن میگن نباید آدرس میدادی همسرم صد بار بهم گفته شماره ناشناس جواب نده باز منه احمق جواب دادم نمیدونم چم شده بود برداشتم آدرس دادم😭

خدامنه فقط خطرناک نباشه و اتفاقی نیفته

نه بابا نگران نباش چیزی نیست اوردن دم در بگو اطلاعی ندارم لابد خواهرم گفته بچه س .اونم مامور پسته که میاره بحث نمیکنه فقط میگه خودتون گفتین و مرجوع میکنه همین

عزیزم خب ادرس هم مهمه ولی دیگه نگران نباش ان شالله چیزی نمیشه  برا همه ممکنه پیش بیاد🌹🌹♥️♥️

زنگ زدم همراه اول گفت از طرف ما نیست کلاهبرداریه ولی خطرناک نیست آوردن جلودرتون یا باز نکنید یا بگید نمیخوایم

نه بابا نگران نباش چیزی نیست اوردن دم در بگو اطلاعی ندارم لابد خواهرم گفته بچه س .اونم مامور پسته که ...

اره همراه اول زنگ زدم گفتن از طرف مانیست ولی خطرناک نیست آوردن یا جواب ندید یا بگید نمیخوایم

اره همراه اول زنگ زدم گفتن از طرف مانیست ولی خطرناک نیست آوردن یا جواب ندید یا بگید نمیخوایم

اره برای ما پیش اومده مادرم اینا و یاخواهرم و مادر شوهرم جو گیر شدن ادرس دادن بعد گفتن نمیخوایم برای اونا کارت بیمه و خدمات خودرو و دندان و این چیزا گفته بودن برا خودمم یه بار برا بیمه گفتن اجباره منم گفتم نمیخوام اصرار میکرد.و میگفت اگه نخواید سری بعد باید دوبله پول بدین اسمتون و شماره تونم تو سیستمه باید حتما امروز براتون ثبت بشه گفتم اگه اجباره چرا از من ادرس میخواید خودتون بفرستید.مگه ادرس تو سیستم نیست .دیگه کم اورد خودش قطع کرد

اره برای ما پیش اومده مادرم اینا و یاخواهرم و مادر شوهرم جو گیر شدن ادرس دادن بعد گفتن نمیخوایم برای ...

فقط خداکنه که همچین چیزی باشه من فقط میترسم بیان خونمون دزدی🤦🏻‍♀️