الان این شماره +982136831658 باهام تماس گرفت گفت میخوان دکل 4G همراه اول و بردارن دکلایه 5G بزارن به خاطر اون باید واستون فعال بشه نمیدونم ۶ ماه اینترنت و تماس و پیامکش رایگانه یه خط دیگه میدیم ۳۹۹ هزار تومن آدرس بدید پست میاره دم خونتون منه احمقم برداشتم آدرس دادم الان به شوهرم گفتم داد زده چرا دادی نباید میدادی معلوم نیست چیه و اینا بدبخت میشم و اینا میخوام ببینم به شماام زنگ زدن یا نه نمیدونم چرا خریت کردم آدرس دادم دیگه توروخدا جواب بدید تاحالا به شما زنگ زدن واقعیه یا الکی؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
زنگ برن ۱۱۰بگو.شماره رو هم بگو.اونا بهتر راهنماییت می کنن
همیرم بیاد زنگ میزنه ولی چیکار میخوان بکنن میگن نباید آدرس میدادی همسرم صد بار بهم گفته شماره ناشناس جواب نده باز منه احمق جواب دادم نمیدونم چم شده بود برداشتم آدرس دادم😭
نه بابا نگران نباش چیزی نیست اوردن دم در بگو اطلاعی ندارم لابد خواهرم گفته بچه س .اونم مامور پسته که میاره بحث نمیکنه فقط میگه خودتون گفتین و مرجوع میکنه همین
اره همراه اول زنگ زدم گفتن از طرف مانیست ولی خطرناک نیست آوردن یا جواب ندید یا بگید نمیخوایم
اره برای ما پیش اومده مادرم اینا و یاخواهرم و مادر شوهرم جو گیر شدن ادرس دادن بعد گفتن نمیخوایم برای اونا کارت بیمه و خدمات خودرو و دندان و این چیزا گفته بودن برا خودمم یه بار برا بیمه گفتن اجباره منم گفتم نمیخوام اصرار میکرد.و میگفت اگه نخواید سری بعد باید دوبله پول بدین اسمتون و شماره تونم تو سیستمه باید حتما امروز براتون ثبت بشه گفتم اگه اجباره چرا از من ادرس میخواید خودتون بفرستید.مگه ادرس تو سیستم نیست .دیگه کم اورد خودش قطع کرد