2777
2789

یکم سرمایه گذاری توی ملک انجام دادیم اما خونه باغ نداریم پسرم خیلی به کشاورزی علاقه داره خودمم دوست دارم ی خونه باغ برای استفاده خودمون با ی حوض سنتی بزرگ وسطش و الاچیق و... برای استفاده میخوام  مثلا اخر هفته ها بریم  یا جش تولدهامون اونجا بگیریم و ... برنامه های زیادی براش دارم

شوهرم میگه اگه خدای وضعیت  امنیتی ایران بهم بریزه ملک ریزش پیدا میکنه عقلانی نیست  همه سرمایه گذاری  توی ملک باشه یا برو برای خودت طلا بخر یا بریم سکه بخریم ( ته دلش میخواد از ایران بریم ولی من و بچه هام اصلا موافق نیستیم و همچین قصدی هم نداریم مگه این که خدای نکرده جنگ بشه) میگه سکه بخریم که اگه وضعیت غیر منتظره پیش بیاد سریع بتونیم به پول تبدیلش کنیم بریم نظر شما چیه

راستی پول نقدمون به اندازه خونه باغ نیست و کلی زیر بار وام اینا میریم اما فکر نکنم خیلی زیر فشار بریم توان بازپس داریم 

اگه بخوایم سکه بخریم دیگه وام نمیگیریم پس سرمایه گذاری کمتری صورت میگیره شما جای ما بودید چکار میکردید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باغ عالیه من بودم باغ میخریدم 

مادر فقط ان زنی نیست که هر صبح با صدای دردانه اش بیدار میشود ….من هم مادرم ….منی که شب در خواب تورا میبینم دلم نمیخواهد هرگز صبح شود ….وقتی در خواب تورا در اغوشم میبینم میدانم که ندارمت ….ولی دلم برات میلرزد ،صبح ک بیدارمیشم لبخند به لب دارم چون روی ماه تورا دیده ام ،چون تو در اغوشم بودی ….چون بوی تنت را به ریه هایم کشیده ام …حتی در خواب و برای یک لحظه…..اری من هم مادرم …..مادر فرزند ندیده و نیامده ام‌،مادر تویی که برای داشتنت روزهای قشنگ جوانی ام را در مطب دکترها و بیمارستانها گذرانده ام …. مادر تویی که برای داشتنت مشت مشت قرص میخورم و صدها امپول میزنم منی که تمام تنم به مرحمت امپولهای گران قیمتم کبود است ….من و امثال من مادرتر از هر مادری هستیم …..مادران زجر کشیده ….مادرانی که ثانیه ثانیه روزهایمان را با حسرت داشتن دلبندمان میگذرانیم ….که با دیدن یک کفش نوزادی پشت ویترین مغازه ها دلمان میلرزد و پر میشود از غصه ،پر میشود از حسرت دیدن تو با این کفش ها و تاتی کردنت …. اری منم مادرم ….فقط تورا کم دارم ….فقط در رویا هایم برایت مادرانگی میکنم 💜💜💜💜  رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذُرّیَّهً طَیِّبه اِنَّکَ سَمیعُ الدُعا رَبِّ لا تَذِرنی فَرداً وَ اَنتَ خَیرُالوارِثین.