2777
2789
عنوان

یه سوال

102 بازدید | 17 پست

بچه ها من دانشجو پرستاریم رفتم شلوار مام استایل لی برای کار اموزیام خریدم امروز دوستم زنگ زده میگه گفتن پرستارا فقط باید شلوار پارچه ای مشکی بپوشن میگم توی دانشگاه که کسی اینجور نیست میگه اونا دانشجو پزشکین هر چی دوست داشته باشن میتونن بپوشن واقعاراسته؟؟‌؟!! خیلی نامردن اینجور تبعیض میذارن مگه ما چه فرقی با اونا داریم😔 بعدم من دیگه پولم نمیرسه برای شلوار پارچه ای دلم گرفت واقعا

ما ستارگانی هستیم که در جسم حبس شده ایم. نوری که در جست و جویش هستی، همیشه در درونت بوده است!

اره دختر داییم کارآموزیش حتی موهاش رنگ تیره میزد

وای نگو ینی واقعا اجازه نمیدن؟من خیلی ذوقش داشتم دیگه پولمم نمیرسه😭

ما ستارگانی هستیم که در جسم حبس شده ایم. نوری که در جست و جویش هستی، همیشه در درونت بوده است!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای نگو ینی واقعا اجازه نمیدن؟من خیلی ذوقش داشتم دیگه پولمم نمیرسه😭

یادمه کاشت ناخن نداشت ارایش نداشت اینم قری بود مینالید اخرشم اومد بیرون اینقدرم که داییم هزینه کرد واسش بخاطر قروفرش نمیشد انجام بده رفته کاشت مو

بعضی دانشگاها گیر نمیدن زیاد مثلا شیراز 

ولی یه جاهایی مثل یزد چرا گیر میدن 

هر دو رو میدونم که مییگم

شعور ادما هارو سن و سالشون نشون نمیده نوع گفتارشون,نوشتارشون و نحوه برخوردشون اونو اثبات میکنه   #باشعور_باشیم                                      
یادمه کاشت ناخن نداشت ارایش نداشت اینم قری بود مینالید اخرشم اومد بیرون اینقدرم که داییم هزینه کرد و ...

من والا محجبه ام نمیگم چادریم ولی خب حجابم و رعایت میکنم رفتم اینو گرفتم که پاهام مشخص نباشه با نیم بوت تو هیچ چیز شانس ندارم😭😭😭

بعضی دانشگاها گیر نمیدن زیاد مثلا شیراز  ولی یه جاهایی مثل یزد چرا گیر میدن  هر دو رو می ...

خب یزد که گیر میدن میگن باید چجور باشه مثلا شلوار مام استایل با نیم بوت اجازه نمیدن؟😔

خب یزد که گیر میدن میگن باید چجور باشه مثلا شلوار مام استایل با نیم بوت اجازه نمیدن؟😔

یزدی؟

ببین حتی اگر گیر هم ندن بخاطر خودت نپوش مام استایل با نیم بوت جو اونجا اینجوریه که اینجور بری نگات میکنن اذیت میشی البته الان بهتر شده ها ولی کلن انو نپوشی بهتره جدای از گیر دادنشون میخوام ی چیزی بگم میترسم کسی ناراحت بشه 

من خودم نصفم یزدیه ولی خب  نپوش دیگ بفهممم😂😂

شعور ادما هارو سن و سالشون نشون نمیده نوع گفتارشون,نوشتارشون و نحوه برخوردشون اونو اثبات میکنه   #باشعور_باشیم                                      
دختر داییم قلب الزهرا کارآموزی بود خیلی به پوشش ...گیرمیدادن 

ارههههه دیگگگه کاملا از اسمشم مشخصه 

بهترین دانشگاه ها برا گیر ندادن شیراز 

من شیرازو میگما خودم شیرازم دیگه گیرمیدن 

دانشگاه داریم تا دانشگاه دانشگاه علوم پزشکی شیراز گیر نمیدن زیاد که

یزدی؟ ببین حتی اگر گیر هم ندن بخاطر خودت نپوش مام استایل با نیم بوت جو اونجا اینجوریه که اینجور بری ...

نه استان فارسم ولی شیرازی نیستم من خیلی ذوقش داشتم دق میکنم😭😔تیپم تو چشم نبود من خیلی بدتر از اینا تو دانشگاه دیدم اصلا یه جوریه که انگار حراست نداریم

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

لباس دانشگاه

yekta737 | 13 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز