2777
2789
منم یه دوست داشتم همچیزش شده بود ایجور چیزا  فک کنم اینا یه عروسکایی داشتن  اون همشو ...

اووه من دیگه با اون دوستم بهم زدم عاخه کره ای ام باهام حرف میزد دبگه داشتم روانی میشدم😅

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مترسم تو گوگل بزنم گوگل بگه من چه میدونم آخه

خیلی معروف شدن الان دیگه همه بی تی اس رو میشناسن

مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠
خیلی چندشن ولی نمیدونم دهه هشتادیا چرا دوستشون دارن

دوست عزیز من خودم دهه هفتادیم آرمیم هستم

یکی از دلایل اینکه خیلیا دوسشون دارن هم موفقیتیه که کل دنیا شاهدشن اوناییم که ازشون بدشون میاد و هیت میدن هم معلومه دیگه ی مشت عقده این که چون خودشون به هیچ موفقیتی نرسیدن چشم ندارن موفقیت بقیرم ببینن!

استارتر کاش لاقل وقتی تاپیک میزنی بنویسی که بی احترامی نکنن نمی‌دونم چرا ی سریا فقد بلدن هیت بدن و بگن چرا دوسشون دارین؟مگ کسی از شما میپرسه چرا فلان آدمو دوست داری چرا به خانوادت علاقه داری چرا رو اون کراشی؟

همون طوری که ب بقیه ربطی نداره شما برای چی به ی آدم علاقه مندین به شما هم ربطی نداره که چرا ی نفر بی تی اس رو دوست داره و حمایتشون می‌کنه!

استارتر کاش لاقل وقتی تاپیک میزنی بنویسی که بی احترامی نکنن نمی‌دونم چرا ی سریا فقد بلدن هیت بدن و ب ...

بله شما درست میگین 

هرکسی یه چیزی رو دوست داره

من قصدم توهین به شما نبود