من نه وضع انچنانی دارم نه خانه تشریفاتی خداروشکر به کسی نیاز مند نشدیم ولی خب در حد رفع نیازامون داریم خونه ما خیلیییییی ساده س وبدون تشریفات ولی پرازمحبت منم اهل تجملات وتیپ ولباس انچنانی نیستم ساده میپوشم دوتا بچه دارم دختر وپسر شوهرم کارگره عشقمون هم بیرون جار نزدبم یعنی بیرون بهم ابراز عشق وعلاقه نمیکنیم اصلا امااااا جاریم خیلیییی حسودی منو میکنه حالا زندگی اون با خانواده شوهرم زندگی میکنهددوتا بچه داره دختر وپسر خونه پدرشوهرم خیلی ساپورتشون کرد ن خورد وخوراک وپوشاک هم با پدرشوهرمه اصلا خوردوخوراکشون ازما هم بهتره بهترماخرج میکنن ومی پوشن
بمیرم حاضر نیستم با خانواده شوهر زندگی کنم حتی اگه نون خشک بخورم و لباس پاره بپوشم ، همین که شما مستقل هستید و اون نه ، و آرامش زندگی آدمای خوشبخت مشخصه
حالا میگید چی باعث شده فکر کنی حسوده؟؟؟خیلی چیزا مثلا. میاد پیش شوهرم میگه وای فلانی میگه اقای فلان (شوهرم) چه خوشکله خیلیییی سرتر از زنشه فک کنید جلو خودم یا مثلا بم میگه فامیلا میگن فلان(شوهرم)چی دیده از زنش اینو گرفته منم جوابشون دادم که همه چی مگه به قیافه ست واینا یعنی پشت من دراومده ودلسوزی منو کرده دعوض داشته بم نیش میزده وزهر ترک