2777
2789

ی پسره هست ۲۸سالشه دکتره 

تو اینستا دیدمش خوشم اومده ازش 

حالا کمک کنید بگید چجوری باهاش سر صحبت باز کنم 

راه حل بدید مخش بزنمم 

لطفاً مسخره ام نکنید باتشکر 

خدایا...                                                                            نه من آنم که دست ازدعابردارم ،نه توآنی که دست خالی برم گردانی:) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من فقط بلدم بپرونم  تخصص دارم در این زمینه😁😂😂

خودمم خیلی در این زمینه ماهرم. 

دعوا کنم اینا کاملا بلدم 

مخ زدن بلد نیستمممم

خدایا...                                                                            نه من آنم که دست ازدعابردارم ،نه توآنی که دست خالی برم گردانی:) 

ببین کافیه تو یه سر نخ ریز نشون بدی

انقدرا پسرا تیزن که اگه یک درصد اونم از تو خوشش بیاد سر حرفو باز میکنه :)

واحد اندازه گیری خوشبختی : نفس های مادر بر ثانیه             کاربری توسط دوتا دوست که شبیه خواهرن اداره میشه❤❤❤
موادب باش استوریاشم جواب بده منظورم اینه استیکر بزار 

اوکی 

ولی اینجوری که مخش زده نمیشه

ببین کافیه تو یه سر نخ ریز نشون بدی انقدرا پسرا تیزن که اگه یک درصد اونم از تو خوشش بیاد سر حرفو با ...

خب من همون سر نخ ریزم بلد نیستم بدم 

اون هیچ شناختی ازم ندارن که خوشش بیاد 

خب من همون سر نخ ریزم بلد نیستم بدم  اون هیچ شناختی ازم ندارن که خوشش بیاد

فقط کافیه یه ریپ بزنی

بعدشم دیگه هیچی نگو

واحد اندازه گیری خوشبختی : نفس های مادر بر ثانیه             کاربری توسط دوتا دوست که شبیه خواهرن اداره میشه❤❤❤

اول بگو معیارت چیه که میگی خوبه ازش خوشت اومده . دوس داری سرگرمی بشی واسه یه نفر که هیچ نمیشناسیش . در حد چند تا عکس و کامنت و لایو شاید؟ 

اونی برندس که داره لذت میبره از هر 
خودمم خیلی در این زمینه ماهرم.  دعوا کنم اینا کاملا بلدم  مخ زدن بلد نیستمممم

والا هرچیم بگم ممکنه مخش زده نشه

کاربر قبلی مارمولک جلو کنتورم🦎پیتزا با سس تند میقولی سیسی؟دلت نخاد 🍕🥤

من خواهرم اینجوری تور میکنه 😹 از کم شروع کن بعدشم اگه فالوراش زیاذ باشه ک اصن  محل نمیدن

اره فالور های زیاده 

اول بگو معیارت چیه که میگی خوبه ازش خوشت اومده . دوس داری سرگرمی بشی واسه یه نفر که هیچ نمیشناسیش . ...

نه بابا سرگرمی چی اونجوری بخواد باشه نه 

عاشق هم بشیم تهش ازدواج خیلی خلاصه گفتم 

ببین بچه خوبی بنظر میاد باادب باید باهاش صحبت کنم تا بیشتر بشناسمش