2777
2789
عنوان

روش های مخ زدن هرکس بلده میشه بیاد

202 بازدید | 14 پست

مسخره ام نکنید روی ی پسره توی اینستا کراش زدم 

خیلی پسر خوب باحالیه حالا می‌خوام مخش بزنم 

ازش خوشم اومده کسی راهکاری داره 

لطفاااااا راهکار خوبی بگید 

میخوامششششششش

خدایا...                                                                            نه من آنم که دست ازدعابردارم ،نه توآنی که دست خالی برم گردانی:) 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر خیلی پسر خوب و باحالیه مطمئن باش یکی مخشو زده ورل داره

خوب اینکه پسره دکتره هزارتا پرستار دکتر سرو کار داره ی عالمه دختر سرو کار دارند باهاش 

ولی حسم میگه نداره 

خدایا...                                                                            نه من آنم که دست ازدعابردارم ،نه توآنی که دست خالی برم گردانی:) 

تو زمینه درس و کاری یا مشاوره درسی حتی کمک بگیری بگو فلانی گفته شما میتونید کمک کنید که اینجوری غیر مستقیم باشه دیگه کم کم پیش برو ببین حرکتی و رفتاری میزنه پسرهه😂

تو زمینه درس و کاری یا مشاوره درسی حتی کمک بگیری بگو فلانی گفته شما میتونید کمک کنید که اینجوری غیر ...

اخه اصلا رشته من هیچ ربطی نداره 

بعد مجبورم دروغ بگم بهش به هوای درس مشاوره پیام بدم 

نمی‌خوام دروغ بگم بعداً معلوم میشه خیلی زشته

برو بگو شمارت بده برادر برا نماز شب بیدارت کنم

😂😂😂😂😂😂 

ن اصلااا دروغ نگو معلوم میشه آخرش  باید راه دیگه ای در پیش گرفت

چه راهی تاالان ازاین کارا نکردم بلد نیستم 

خیلی خوشم اومده ازشششش 

دیشب از فکرش خوابم نبرد 

یه سری درس مشترک تو دبیرستان هست البته اگه مدرسه ای هستی برو از همونا راهنمایی بخواه

من دانشجو ام 

و بازم هیچ درس مشترکی ندارم باهاش 

من گرافیک رشته ام 

اون پزشکی 

چه راهی تاالان ازاین کارا نکردم بلد نیستم  خیلی خوشم اومده ازشششش  دیشب از فکرش خوابم نب ...

والا ما هم تا حالا نرفتیم مخ زنی پسر فقط یه جور میگم خیلی مستقیم و سه نشه که واسه ات اینجوری خوب نی

والا ما هم تا حالا نرفتیم مخ زنی پسر فقط یه جور میگم خیلی مستقیم و سه نشه که واسه ات اینجوری خوب نی

اره اصلا نمی‌خوام تابلو باشه می‌خوام سر صحبت باز کنم 

مخش بزنم دلشون ببرم و تامام