برای کی پیش اومده که مادر همکلاسی بچش تو مدرسه وحشی بازی در بیاره و دعوا کنه.بچم یه همکلاسی داره که تو کلاس اذیتش میکنه پول تو جیبی شو میگیره یه بارم زده بودش خوراکی هاشو میگیره بعد مادرشم برامون کولی بازی درمیارن موندم والا سنش هم زیاده نزدیک ۶۰اونوقت کلاس اولی داره
خب الان ما در قرن بیست و سوم به سر میبریم یه خانوم شصت ساله در همون حال و هوای چهل پنجاه سال پیش سیر میکنه که هر کی زورش بیشتر بود خوشبخت تر بود یه بچه مثل خودش تربیت میکنه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
آخه چند بار به معلمشونم گفتیم بچم آرومه و معمولی اصلا دعوایی نیست
معاون نباید اجازه بده مادر با بچه ها رودرو بشه ،من دیدم یه مادر جوان رفت تو کلاس اول دویدم دنبالش گفتم بااجازه کی رفتی تو کلاس ؟چکاره ای ؟دست بچه رو ول کن (یه بچه غیراز مال خودش)گفت این دخترمو زده به دخترش گفتم عزیزم خودت بگو گفت رفتم سرجاش نشستم منو هل داد مادره امون نمیداد که دخترم ریزه این گنده اس .دخترمن بچه اس ....گفتم اولا ماشاءالله بهش خیلی هم خوشگله وخوش تیپ بعدشم دختر ت با همکلاسی هاش همسن هست بجه نیست یادبگیره حق کسی رو ضایع نکنه
ببخشید اینو می گم.ترکها یک ضرب المثل دارن.که معنیش اینه.می گن جلوی یک نفر نرینی،فکر می کنن ریدن بلد ...
مدرسه که میرفتم یه دختره همش باهام دعوا میکرد چون هیکلش گنده تر بود و منو نیشگون میگرفت یه بار منم باهاش دعوا کردم همدیگرو زدیم و دستهای همو چنگ زدیم و از اون موقع فهمید منم زرنگم و دیگه دعوا نکرد و بعد از چند وقت خیلی با هم صمیمی شدیم و دوست شدیم😂