2777
2789
عنوان

متخصص های قرمه سبزی لطفا بیاید🙏

301 بازدید | 28 پست

من حدود دو ساعت داخل زودپز قرمه رو میپزم قبلش هم سرخ میکنم درش رو که باز میکنم روغن انداخته ولی باز میذارم رو شعله کم با در باز بجوشه تا بیشتر روغن بندازه ولی همین که شعله رو خاموش میکنم گ میخوام بکشم هیچ اثری از روغن نمیمونه خیلی زشت میشه چرا؟ 

وای منم😑

تا دو روز سر نمیزنم تعلیق میشم😂😂😂فکر کنم نی نی یار روم کراش داره از حرص این کارو میکنه 🫤🩵تو رو خدا با من بحث نکنین حوصله استدلال های فضایی بعضیاتون رو ندارم🤭همیشه صلوات میفرستم برای خواهرای گلم🥰🥰برای تو دلیم میفرستین که سالم بیاد بغلم😻🩷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون همه مواد رو باهم میریزی تو دیگ

اول پیاز وگوشت ولوبیا رو تفت بده با آب وادویه بزار خوب بپزه پخته که شد سبزز رو سرخ کن واضافه کن ورب انار ولنیو ونمک بزن وبزار دوساعتی جابیفته

گاهی تابدتر نشه بهتر نمیشه🙃
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز