2777
2789
عنوان

یه سوال راجع به غسل

262 بازدید | 22 پست

واقعا اگه کسی هست جواب بده

موقع غسل که رفتم زیر دوش نمیدونم اون قسمت ک مژه های پایینی هست؟یعتی زیر مژه ها خیس شده یا نه

یعنی زیر چشم روی پوست آب نزدم انگار

الانم فکرش داره دیوونه م میکنه قبوله یا نه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اگر ریمل نداشتی قبوله

این وسواس هستش.

صورتت زیر آب بوده پس حتما آب خوردن به مژه هات

منزلگه عشاق دل آگاه حسین است❤🍃۰ بیراهه نرو ساده ترین راه حسین است. از مردم گمراه جهان راه مجویید. نزدیكترین راه به الله حسین استتتتتتتتتت        💕حاجتم را بدهی یا ندهی، عاشقت می‌مانم، حسین جان    
اره قبوله سخت نگیرهمین که نیت میکنی غسل کنی خودش غسله..هیچ مشکلی نیس خیالت تخت

سخت نگیرم؟ دارم دیوونه میشم

ببین همین که رفتم زیر دوش مگه آب میره زیر چشم آخه؟منظورم داخل چشم نیستا زیر چشم بالای گونه

وسواس دارم نااابود

وای چطور؟آخه آب مگه میرسه به اونجا؟

چقدر سخت میگیری  خاهر منم میگه آیا آب ب کف پام میرسه یان 😑 موقع غسل اینطوری همیشها میره غسل میده 

خیالت راحت وقتی جلوی آب ، و آب از صورتت پایین میاد میخوره بهشووون بعدشم  هرچی باشه اولین مرحله غسل  سرو گردنه دیگ 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
سخت نگیرم؟ دارم دیوونه میشم ببین همین که رفتم زیر دوش مگه آب میره زیر چشم آخه؟منظورم داخل چشم نیستا ...

آره میره نمیخواد دیونه بشی

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

خواهر گلم شیطان داره تو دلت وسواس میندازه.

اهمیت نده

بر شیطون لعنت بفرست 

حتما آب رسیده شک نکن

منزلگه عشاق دل آگاه حسین است❤🍃۰ بیراهه نرو ساده ترین راه حسین است. از مردم گمراه جهان راه مجویید. نزدیكترین راه به الله حسین استتتتتتتتتت        💕حاجتم را بدهی یا ندهی، عاشقت می‌مانم، حسین جان    
چقدر سخت میگیری  خاهر منم میگه آیا آب ب کف پام میرسه یان 😑 موقع غسل اینطوری همیشها میره غسل می ...

خب چون باید آب به همه جا برسه دیوونه شدم

خوش به حال خواهرتون دغدغه شون بهتره

نمیدونم🥺 حس میکنم باید قشنگ دست میکشیدم اصلا یادم نمیاد

نیازی به دست کشیدن نیست

شما کمی وسواسی هستی

نباید اهمیت بدی

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

خواهر گلم شیطان داره تو دلت وسواس میندازه. اهمیت نده بر شیطون لعنت بفرست  حتما آب رسیده شک ن ...

منم میگم دو راه بیشتر ندارم یکی اینکه غسل کنم خیالم رو راحت کنم

یکی اینکه بهش فکر نکنم وسواسم رو درمان کنم