2777
2789
عنوان

با همچین کسی میشد زندگی کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 451 بازدید | 34 پست

از اخلاقش بگم ک هر جا میرفتم آمار میدادم تا شک نکنه حتی لوکیشن میدادم زنگ اول باید ج میدادم گوشیم تو دستش بود همیشه گاهی یهو می اومد محل کارم گوشیم می‌گرفت جک میکرد ببینه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با وجود همه اینها من عاشقش شدم خیلی انگار جادوم کرده بود فقط اونو می‌دیدم ،بعد ها فهمیدم حتی گوشیم هک کرده بود تموم تماس پیام ها دسترسی داشت حتی می‌تونست بفهمه کجام 

با مشکوک بازی‌اش کنار اومدم گفتم دوسش دارم ، آنقدر میترسیذن ک مثلا یکی اشتباه برمن زنگ بزنه کنارش باشم بعد بگه تو با این هستی و فلان خیلی ترس داشتم ازش ، گوشیم میبرد بعضی روزا خونش ببینه کسی در طول روز ب من زنگ نمیزنه یا نه بخدا تنها کسی بود ک داشتم از ترسش ب هیچ موجود مذکری نگاهم نمی‌کردم منی ک آدم مستقل اجتماعی بودم 

بعد یسال خورده ای ک من حتی داداش خودم تو گوشی سیو نداشتم بهش دروغی گفتم واسم خاستکار اومده بهم گفت خوب چ اشکال داره اگه آدم خوبیه قبول کن انگار دنیا روی سر من خراب شد بود

گفتم ینی چی یسال فقط با همیم جوری رفتار کردم ک خواستی کجا کارم اشتباه بوده ک اینو میگی ، گفت من امتحان کردم رفتی با دکتره گفتم اون واسم هفته اول آشنایی بود بعدش شدم همون ک خواستی گفت من قصدم ازدواج نیس

با خودم گفتم ینی جواب اعتماد ما دخترا همینه جواب عشق علاقه پایبندی اینه خیلی شکستم خیلی انگار واسش مهم نبودم انگار ازم خسته شده بود ،، من موندم و اون همونه فرصت بهتر ک اومدن رفتن و چشم من کور بود ندید

خودم جمع و جور کردم واسم سخت بود نهایتشش ی شب گریه کردن ناراحتی اما با خودم گفتم ببین این مرد من نبود اگه منو میخاست ک ولم نمی‌کرد ک بره گفتم بجنهم و تموم باهاش کات کرذم اصلا هم پشیمون نبودم 

فقط با خودم گفتم اگه ازدواج میکردیم حتما من میشم زندانی خونش الآنم خداروشکر میکنم ک رفت از زندگیم با تموم خوبی ها ک داشت ولی هیچ چی جای آرامش منو نمیگریه پول چ ب درد من میخوره وقتی تو خونه بخوام اسیر ی آدم روانی باشم