2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

1شب

من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی😍✌️ وقتی میگم آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه، یعنی شبا با فکر این که صبح قرار باز چی گرون بشه با ترس و نگرانی نخوابم، یعنی یک دارو که برای یک آدم حکم نفس‌هاش هست هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه... وگرنه اگه بحث حجاب بود که حجاب من ب بابام و شوهرم هم مربوط نیست بقیه که جای خود دارن😉✌️✌️😜
اره  استامینوفن و فوروزماید واسپرین تعداد زیاد

وای . آخه چی باعث شده بخواد به زندگی خودش پایان بده ؟

ایشاا... که با شستشوی معده حالش خوب بشه .

ما یه فامیل داشتیم با قرص خودکشی کرد ۳ماه تو کما رفت .

اره  استامینوفن و فوروزماید واسپرین تعداد زیاد

یه شب فکرکنم

معدشو شست وشو میدن وسرم وصل میکنن بهش

حتی اگه حالشم خوب باشه اکثر مواقع اجاره ترخیص نمیدن چون ممکنه بعدبیمارستان حالش بدبشه باز برای همین یه شب فکرکنم نگه میدارن 

به درجه‌ای از عرفان و معرفت رسیدم که…واسه خودم یه چیزی تعریف می‌کنم می‌خندم تازه آخرش هم از خودم میپرسم: جان من؟!
۲۴ ساعت فکرکنم معدشو شست وشو میدن وسرم وصل میکنن بهش حتی اگه حالشم خوب باشه اکثر مواقع اجاره ترخیص ...

عزیزم بنطرت تا چه وقت خطر مرگ داره؟دارو اگه بخواد بکشه تا چنوقت بعد میتونه؟

انصاف نیست یکبار به دنیا آمدن واین همه مردن..
یه شب فکرکنم معدشو شست وشو میدن وسرم وصل میکنن بهش حتی اگه حالشم خوب باشه اکثر مواقع اجاره ترخیص ن ...

یه شب یا ۲۴ ساعت دقیق نمیدونم

ولی نگهش میدارن حتی اگه حالشم‌خوب باشه

به درجه‌ای از عرفان و معرفت رسیدم که…واسه خودم یه چیزی تعریف می‌کنم می‌خندم تازه آخرش هم از خودم میپرسم: جان من؟!
عزیزم بنطرت تا چه وقت خطر مرگ داره؟دارو اگه بخواد بکشه تا چنوقت بعد میتونه؟

پیاممو ویرایش دادم‌بجای ۲۴ ساعت نوشتم‌یه شب

ولی اینو مطمئنم که یه شب یا ۲۴ ساعت نگهش میدارن

دقیق نمیدونم ولی حتی اگه حالشم اوکی باشه نگهش میدارن وبعد مرخصش میکنن

وبعدشم‌به احتمال زیاد بهش قرص ودارو میدن

دارو اگه بخوادبکشه تاموقعی که جذب معده بشه کار خودشو میکنه

بستگی داره کِی بردنش بیمارستان چه مدت بعد قرص خوردن

ایا قرص جذب معدش شده باشه یانه

ولی بنظرم با این قرصایی که اسم بردی خطر مرگ ندارن چون گفتی بیمارستان هم‌بردنش 

پیاممو ویرایش دادم‌بجای ۲۴ ساعت نوشتم‌یه شب ولی اینو مطمئنم که یه شب یا ۲۴ ساعت نگهش میدارن دقیق ن ...

عزززیزم متاسفانه تعدادش زیادددد بوده خیلی زیاد

والا فک کنم از ۸ شب خورده چون تنها بوده نمیدونیم یا شاید م زودتر

و نه ونیم بیمارستان رفته

حالش هم گیجی شدید داره و رنگ افتضاح زرد  ولی خب جواب میداد اروم به سوالا

من فقط میخام بدونم چند ساعت باید بگذره خیالم راحت بشه که خدایی نکرده نمیره،وگرنه بستری هیچی

انصاف نیست یکبار به دنیا آمدن واین همه مردن..
عزززیزم متاسفانه تعدادش زیادددد بوده خیلی زیاد والا فک کنم از ۸ شب خورده چون تنها بوده نمیدونیم یا ...

عزیزممم چه دوست مهربونی هستی انقد نگرانی

تافردا صبرکن

اگه خبری نشد بهش زنگ‌بزن