2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره امکانش هست منم اوایل بارداریم اینطوری شده بودم

روزیکه تو به دنیا آمده بودی عریان، جمعی به تو خندان و تو بودی گریان، کاری بکن ای دوست که وقت رفتن، جمعی به تو گریان تو باشی خندان
زعفران خوردم مشکلی نیست

ببخشید دیدم نوشتی زعفران نگران شدم.متاسفانه بعضیها نمیدونن که خوردن زیاد زعفران مسمومیت میاره و متاسفانه بعضی برای از بین بردن بچه این کار رو میکنند و شانس بیارن بچه دچار نقصی نشه و حتی آسیبهای بدی به خودشون میزنند.

حالا شما که خیلی نخوردی نگران نباش.من توی بارداری هام همه چیز میخوردم اما خب در حد تعادل

با افتخار ایرانی و مسلمانم.
نمیخوام سقط کنم یه بار ۲سال پیش سقط کردم الان ۵ماه می‌خوام باردارم بشم نمیشه

ببین سقط عوارضی داره.عمدی باشه که خیلی بدتره.حالا شرایط شما رو نمیدونم عزیزم.ولی حتما در کنار درمان راهکارهای معنوی رو سرچ کن فوق العاده اثرات خوبی داره.راستی عزیزم پزشکی هومیوپاتی هم تجربه های خیییلی خوبی در زمینه ی درمان برای مشکلات بارداری دارند که داروهاشون پایه ی گیاهی و معدنی داره شاید برات کمک کننده باشه.انشاالله به زودی خبرهای خوبی تاپیک کنی.

راستی اینجا ظاهرا سایت خانومهاست ولی آقایون و سنین مختلف هم توی سایت هستن.از عنوان تاپیک فهمیدم از قوانین سایت خبر نداری.چون ممکنه تاپیکت رو خود مسئولین سایت تعطیل و حذف کنند.

[QUOTE=272417854] انشالله برام دعا کن .خودم کارشناس آزمایشگاهم ولی میترسم چون هر ماه چندبار میدم آزمایش و روحیه خراب میشه یه بار تیترم رفت بالا گفتن برا امپولا که زدم