2777
2789

مثلا اگه یه کارایی بکنه ب شما نگه ولی خونوادش بدونن چیکار میکنید؟؟؟یکیش اینکه ۸۰ گرم طلا خریده پول داده خواهرمادرش رفتن خریدن ک گرون شد بفروشه اما به من یه کلمه نگفته خانوادشم قایم کنن زیر بار نرن!!! دومی اینکه خواهر من داره جدا میشه ولی شوهرم با شوهر خواهرم همچنان در ارتباطه و امروزم بهش زنگ زده بوده حرف زدن!خوب چه لزومی داره با دشمن ما در ارتباط باشی!!!یا سومی اینکه خواهر شوهرم ب شوهرم گفته بود میخواد تو بوفه باشگاه کار کنه شوهرم سوپرمارکت داره ازش یخچال و جنس خواسته بود شوهرمم گفته بود برو دنبالش منم کمکت میکنم حالا رفته تو باشگاه کارشو راه انداخته یه کلمه ب من نگفتن بعد اینو من زمانی فهمیدم ک اتفاقی شوهرم میخواست پیام بده ب خواهرم داد ب من بعد سریع جمعش کرد گف نه برا دوستم میخواستم بدم دوستم میخواد بره بوفه کار کنه!!!!اینارو من زمانی فهمیدم ک گوشی شوهرمو چک میکردم ولی زیر بار نمیره ...همه پیاماشم پاک کرده حق ندارم خدایی ناراحت باشم از دستش؟؟؟؟؟مخصوصا سر طلا ها

آن چیز که قسمت توست از کنارت نخواهدگذشت🕊️🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حق داری خدایی

میشه برای شادی روح مهتابم (خواهرم که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت )صلوات بفرستید 💔                                          دختر فرفریم سه ساله شدی 👧  میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو و باباتی من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابات و دیگه منو یادت میره 🤕 حتی وقتی که باهام لج میکنی میشینی جیغ میزنی و از حرص قرمز میشی 😕 حتی وقتی که من حواسم نیست یهو جیم میشی و بعدش میبینم ت ر زدی به جایی / حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم باحرص موهامو میکشی / شاید ی روزی بزرگ شدی و این سایت باشه و بیای امضامو ببینی 😐  مادر یعنی: همه دردات مال من/       یاخچی که وارسان ♡                     دکتر انوشه راست میگه که : گیریم عذر خواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی /؟!

حق داری 

برای سلامتی عشقم که هفت ساله هلاک یه نفس کشیدن راحتیم دعا میکنی؟!( امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف السو) از عشق متنفـــرم تمام خوشی های زندگیمو ازم گرفت😭💔هر وقت سرتونو روی شونه های محبوبتون گذاشتین دلتنگهارو دعا کنین(: 🥺🤍

یکم غلط املایی داشتم ببخشید!!!تازه چند روز پیش تولد شوهر خواهرمم بهش پیامک داده بود تبریک گفته بود!!قبلا باهم دشمن بودنا حالا شوهر من با خانوادم قهره رابطه نداره رفته از قصد با دشمنمون دوست شده

حق داری کاملا من اصلا نمیتونم تحمل کنم از حریم خانوادگیم حتی مادرشوهرم خبر داشته باشه... اما بگرد ببین دلیل اینکه به شما نمیگن چیه؟

هرجا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه... ای ترس تنهایی من ، اینجا چراغی روشنه 😔🌹
حق داری ناراحت بشی  کلی شاید قبلا هم دیده حساسیت داری رو خانوادش و م پنهان میکنه  و اینک ...

ببین اینا لو رفته خدا میدونه چه غلطایی میکنه

اعتمادشو جلب نکردی دیگه منم زندادشم انقدر ولخرجی بیجا و اسراف می کنه داداشم بهش حقوقشو و پولی که داره رو دیگه نمی خواد بگه نمی گم کار درستیه ولی خب خانم هم اینجور وقتا بی تقصیر نیست هر دو مقصرن

در مورد شوهرخواهرت هم توقعت زیادی چرا باید باهم بد بشن با اونکه مشکلی نداره و لازم نیست رازشو به شمایی که باهاش مشکل داری بگه

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

اینکه ب شما نمیگه ببینید نوع رفتار شما درست هست ما وقتی ب یک نفر اتهام‌میزنیم سه انگشت ب سمت خودمونه‌ببینیم چ کردیم ک اینجور شده اینکه به یه نفر کمک میکنن ولو‌کسیه ک شما ازش بدت میاد‌بد نیست ک اینجور چیزا با حرف زدن و تامل حل میشه نزارین چیزای پیش‌پا افتاده زندگیاتونو خراب کنه حیفه خدایی بشینین حرف بزنین‌حلش کنین با قهر و این چیزا درس نمیشه بیشتر ب نوع رفتار خودتون دقت کنین ببینین چ کردین ک اینجوری شده